mogzilla
Toys4BigBoys
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
Sayın SDC , öncelikle forumumuza hoş geldiniz.Bayan offroad gönüllü ve sürücülerinin çoğalmasından bizler ancak memnunluk duyarız.O açıdan mesajınızdaki ' 'Sanırım bayan olmamaları kaydı ile '' ibaresi pek doğru değil.Aramızda Jinni , NoRiskNoFun gibi sıkı bayan offroad gönüllüleri var.Makineleri ile arazide yaptıklarını görseniz,yarın hemen bir 4x4 edinmek için uğraşacağınızı biliyorum.Ayrıca biz baba-oğul mogzilla'lar ve offroad ile ilgili diğer üyelerimiz her türlü sorunuza cevap vermeye çalışacaklardır.Ancak özel mesaj gönderimi ve alımında sitede 1-2 gündür sorun var.Fakat eminim sevgili yol bu konu ile ilgileniyordur.
Benim ise Sizden tek ricam mesajlarınızda küçük harf kullanmanız.( Forum kuralları )
Tekrar hoşgeldiniz.
SDC' Alıntı:SAYIN GEZENBİLİR ÜYELERİ...
ARAÇ KULLANMAYI ÇOK SEVİYORUM AMA OFF-ROAD MERAKINA (FRKBDR SAYESİNDE) SİTENİZİ İNCELEDİKTEN SONRA KAPILDIM...HENÜZ ARACIM YOK.DOĞRU SEÇİM YAPARAK BİR ARAZİ TAŞITI ALMAYA ÇALIŞIYORUM.SİTEDEKİ ESKİ YAZIŞMALARI BİLE İNCELEYEREK BİLGİ TOPLUYORUM.FAKAT KİMSE MESAJLARIMA YANIT VERMİYOR (KML VE MOGZİLLA JR'I TENZİH EDERİM)...ALINGANLIK YAPMIŞ OLMAYAYIM AMA KORHAN BEY'İN İLK MESAJINA BİR SÜRÜ CEVAP GELDİ...ŞİMDİYE KADAR OKUDUKLARIMDAN ANLADIĞIM KADARIYLA ARANIZA YENİ ÜYELER KATILMASINDAN MEMNUN OLUYORSUNUZ AMA SANIRIM BAYAN OLMAMALARI KAYDIYLA...
BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLAR OLARAK YENİ BİR ÜYENİN HEVESİNİ KIRMAK İSTEMEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.BU MESAJI BU CESARETLE YAZDIM...
VAZGEÇMEZSEM HEPİNİZLE TANIŞMAK DİLEĞİYLE...
Sayın SDC , öncelikle forumumuza hoş geldiniz.Bayan offroad gönüllü ve sürücülerinin çoğalmasından bizler ancak memnunluk duyarız.O açıdan mesajınızdaki ' 'Sanırım bayan olmamaları kaydı ile '' ibaresi pek doğru değil.Aramızda Jinni , NoRiskNoFun gibi sıkı bayan offroad gönüllüleri var.Makineleri ile arazide yaptıklarını görseniz,yarın hemen bir 4x4 edinmek için uğraşacağınızı biliyorum.Ayrıca biz baba-oğul mogzilla'lar ve offroad ile ilgili diğer üyelerimiz her türlü sorunuza cevap vermeye çalışacaklardır.Ancak özel mesaj gönderimi ve alımında sitede 1-2 gündür sorun var.Fakat eminim sevgili yol bu konu ile ilgileniyordur.
Benim ise Sizden tek ricam mesajlarınızda küçük harf kullanmanız.( Forum kuralları )
Tekrar hoşgeldiniz.