Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
Hakan, fotoğraflarınla gene harikalar yarattın teşekkür...
Serkan, biz seni böyle bilmezdik, harikalar yarattın, sunumun çok iyiydi, teşekkür...
Tüm fotolara/fotoğraf çekenlere teşekkür... Artık bu gezide ölümsüzleşti...
Aaa, ne ayıp 10 küsür şerbet ne yapar adama aslında değil mi? Aklıma hala o görüntü gelince gülüyorum; hani çukurdayken aman abi dökülmesin diye zar zor camdan uzatmanız
tüm geziye katılan arkadaşlara ve özellikle serkan volkan abi ve hakana fotoğraflardan dolayı çok teşekkür ediyorum
hasarmı oda ne benim araçta hiç hasar yok isteyen bakabilir
pazar gününü oy kullandıktan sonra başka bir mekanda geçirdim
anladınız siz onu ;D
sevgiler saygılar
corehunn' Alıntı:
Aaa, ne ayıp 10 küsür şerbet ne yapar adama aslında değil mi? Aklıma hala o görüntü gelince gülüyorum; hani çukurdayken aman abi dökülmesin diye zar zor camdan uzatmanız
sizden iyi olmasın bizimde iyi bir ustamız var bir telefonla gelip dükkan açıyor 2 saatte bütün işi hallediyor boyasız hallettik çok dikkatli bakmadıkça birşey görünmez
evet pazartesi sabahı gerginlik yaşanmasındansa pazar günü hatrını kullanmayı tercih ettim
yücel' Alıntı:
sizden iyi olmasın bizimde iyi bir ustamız var bir telefonla gelip dükkan açıyor 2 saatte bütün işi hallediyor boyasız hallettik çok dikkatli bakmadıkça birşey görünmez
evet pazartesi sabahı gerginlik yaşanmasındansa pazar günü hatrını kullanmayı tercih ettim