Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,792
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

İlerleyen tarihlerde Beypazarı geziside olursa katılmak isterim(inözü vadisi , karagöl,eğirova , karaşar yaylası vb ormanlık ve arazisi çok güzeldir tavsiye ederim)... Ama Nazif abi yeşil canavarıyla mutlaka gelmeli . çünkü çok çamurlu ve karlı mevkilerdir ne olur ne olmaazz :D.....

Etiketler

kasey' Alıntı:
Can selamlar,

Hani lastikler kabak olmasın yeterdi.Anamız ağladı. :D
Ancak inanılmaz adrenalin salgıladık.Ben bu işlerde yeniyim.Tek kelimeyle harikaydı.Benim için erken ve büyük bir deneyimdi
Selamlar,

benımde bazı yerlerde ınanılmaz adrenalin salgıladım uçurumun ordan geçerken kasılmaktan bacaklarıma kramp bıle girdi yanı

siz bi dahakı etkınlığe yıne gelın bence aynı parkuru yakın bı tarıhde geçilecek sizin lastikler bi 2sini daha kaldırır bence, yıne

sölüyorum kabak lastık olmasın yeter. ama suburbanın dönüşü muhteşem olucak tozu dumana katcak yanı ;D ;D ;D

Can tarih olarak 7 mart olsun diyorum..

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar bu durumda sadece tarih belirlemek kalıyor eğer çoğunluğa uyorsa 7 Mart da aynı parkuru bir daha geçelim, ne dersiniz? ;D

bence uygundur ınşallah o pazar bı işim çıkmaz ama bol bol bol yağmur yağsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gene mi ;D ;D ;D

Az yağsın da azıcık dışarda keyif alalım, fotoğraf makinaları ıslanmasın, rahat çekim yapalım :smiley:

ceranus' Alıntı:
Gene mi ;D ;D ;D

Az yağsın da azıcık dışarda keyif alalım, fotoğraf makinaları ıslanmasın, rahat çekim yapalım :smiley:

olur sölerim

ceranus' Alıntı:
Can tarih olarak 7 mart olsun diyorum..

Şu an için bence de çok uygun 7 Mart. Yanlız saat 9.00 gibi çıkış yaparsak, günü daha uzun yaşarız ?

Selamlar

yavuz abi suburbana da çamur yakışıyor yahuu...yanlız yükseltme fotolarını aman fazla bekletme...ayrıca bizde arkadaşa aldık 4.0 xj yı bende yolda kalmam artık ;) seni kurtaran zj nazif beyle bizim fahri epey bi konuşmuştu sonra burdakı kaçırdıgımız xj yı ınat uğruna alınca vazgecmıstık zj den ..demek nasibinde suburban kurtarmak varmışi yeşil zj nin ıspartada kurtaracagına ankarada kurtarmış ;D ;D süper gezi olmuş...inşallah çok daha bol çamurlu yollara düşersinde suburbanın yolda kalmaz ;D ;D ;D

snguntac' Alıntı:
yavuz abi suburbana da çamur yakışıyor yahuu...yanlız yükseltme fotolarını aman fazla bekletme...ayrıca bizde arkadaşa aldık 4.0 xj yı bende yolda kalmam artık ;) seni kurtaran zj nazif beyle bizim fahri epey bi konuşmuştu sonra burdakı kaçırdıgımız xj yı ınat uğruna alınca vazgecmıstık zj den ..demek nasibinde suburban kurtarmak varmışi yeşil zj nin ıspartada kurtaracagına ankarada kurtarmış ;D ;D süper gezi olmuş...inşallah çok daha bol çamurlu yollara düşersinde suburbanın yolda kalmaz ;D ;D ;D

bu dostluk ve arkadaşlık oldukça burada kimse yolda kalmaz. :smiley: :smiley: :smiley:

Yaw bende varım, acaba diyom benim BF'leri taksam mı? ;D

7 Mart veya 14 Mart olabilir

İyice bir düşünüp karar verelim, çünkü bu sefer çok çok daha kalabalık olacağa benziyor ;)

Off road yarışları için net tarih 14 mart arkadaşlar mühyede yapılıyor.

7 martta geziyi yapalım derim. Parkur kurumadan gidelim. :smiley:

Özcan Abiye katılıyorum, erken gidip arazide fazla vakit geçirelim derim. Kahvaltıyı orda yapalım.

ceranus' Alıntı:
Gene mi ;D ;D ;D

Ya bu sefer fotonun yanında videoda getirsek iyi olur, o parkurda güzel çekimler yapılır ;) :D

msmt' Alıntı:
Off road yarışları için net tarih 14 mart arkadaşlar mühyede yapılıyor.

7 martta geziyi yapalım derim. Parkur kurumadan gidelim. :smiley:

Özcan Abiye katılıyorum, erken gidip arazide fazla vakit geçirelim derim. Kahvaltıyı orda yapalım.

Hayırdır Mustafa, yarışlara katılmayı mı düşünüyon ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Yaw bende varım, acaba diyom benim BF'leri taksam mı? ;D

7 Mart veya 14 Mart olabilir

İyice bir düşünüp karar verelim, çünkü bu sefer çok çok daha kalabalık olacağa benziyor ;)

bence tak bf leri yeri kaza kaza gidersin artık, hem erken saatde gidelim dönüşdeki yerlerı hava kararmadan geçelim belkı alternatif

yollarda buluruz ama bu sefer bellıkı kalabalık olucaz :smiley:

Evet arkadaşlar, bende daha önce söylemiştim, erken çıkalım ve gündüz gözü ile her tarafı görelim, günü de uzun yaşalım :smiley:

Murat'ın dediği gibi mutlaka kamerada olsun ve tabii çekim yapacak bir arkadaş, güzellikleri paylaşmakta fayda var :smiley:

Bu durumda ben konuyu açıyorum :smiley:

ceranus' Alıntı:
.... Bu defa erken çıkıp dönüş parkurunuda görerek yapalım..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50059.0

hadı buyrun ;

bende linki veriyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler