Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,086
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Selamlar.Mümkünse bende gruba katılmak isterim.Vitara jlx 2 kişi.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Elbette Nazif...

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx

umutcelikel' Alıntı:
Ben Hilux'ı yaza Kazdağlarına hazırlıyorum abi, klima taktırıyorum ;D
Gelmeye çalışacağım Allah'tan mani çıkmazsa ;D ;D ;D

Gelmezsen arkaya bağlayıp çekerek götürecem seni, Gruba yazdığını görmedim sanma bundan sonra biz nereye sen oraya, suç varsa ortak olacksın, iki dakikada sattın bizi, Melihide ayrıca öpücem ;D

MKG' Alıntı:
Zerrin Dere boyu kavaklar deyip dereye dalacağım allah sonumuzu hayır ede, artık kaç aks elde kalır bilmem

Ben bu hafta arabayı bir elden geçireyim rezil olamayalım, Tanıdık kepçe, traktör varmıydı? ;D ;D

Mustafa Abi paletli araçtan sözetmişti en son Yavuz, işe yarar sanırım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gelmezsen arkaya bağlayıp çekerek götürecem seni, Gruba yazdığını görmedim sanma bundan sonra biz nereye sen oraya, suç varsa ortak olacksın, iki dakikada sattın bizi, Melihide ayrıca öpücem ;D
;D ;D ;D ;D
Satış koordinatörü benim işim...Unuttun mu? ;D

BANA ENYAKIN SİZLERSİNİZ KM OLARAK BEN ÇORUM DAN SERHAT İŞLERDEN FIRSAT BULABİLİRSEM TABİ SİZLERED UYARSA OFF ROAD GRUBUNUZA KATILMAK İSTERİM SEVGİLER

Elbette katılabilirsin Serhat, her zaman bekleriz..

Çok teşekkür ederim, yakın zamanda görüşmek üzere iyi bakın kendinize

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle, ben Sertan, aranıza yeni katıldım, 93 model Suzuki Vitara 5K araç aldım, onunla ilgili bilgiler ararken buldum sitenizi, çok sevindim böyle organizasyonu görünce, ben geziye balıkesirden gelmeye çalışacağım, daha doğrusu o haftasonu ank.da olucam ama akşam balıkesire yola çıkacam (malum pztsi mesai), organizasyon kaç gibi biter yaklaşık?

hele hoşgeldin bende yeniyim ayrıca detaylar anasayfada var görüşmek dileğiyle

yerbezi, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin Etkinliğimizin akşam bitiş saati 17.00-18.00 civarında olur sanırım, sonra Ankara'ya döneriz. Sen istediğin saattede ayrılabilirsin elbette, yolun uzun olacak çünki..

O zaman bizi de eklerseniz seviniriz.

14- Sertan&Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner              (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter                          (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul                        (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                                    (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN                      (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK                        (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş                            (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz                                (4 Kişi) - Disco 
09- Mehmet Emin Aydın                (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ                    (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan                          (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender                                  (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu                      (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu      (3 Kişi) - Vitara jlx

Zerrin abla biz de katılabilir miyiz?Oğuzhan Maden-Mercedes 240GD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...