Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

İyi hatırlattın Umut, benim doğum günüm 12 Şubat, kutlamasını yaparız orada hehehe...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Umut seni görebilsem kutlayacağımda ...... özlettin kendini

umutcelikel' Alıntı:
Sevgililer günü kutlaması mı yapılacak? ::smiley:

umut bende farklı durumda değilim, gerçekten bu ara tükendim

umutcelikel' Alıntı:
Abi kurtlar sofrasında yaşam savaşı veriyorum resmen halimi görsen ağlarsın...

MKG' Alıntı:
Göktuğ arazi öyle bir çamurki, batmamak mümkün değil, batanıda ancak Gezenbildir ekibindeki bütün 4X4 ler gelse çamurdan alamaz ;D

Bizde çıkacağız bu pazar, 1 haftadır devamlı yağmur yağıyor. MT lastik olmayan gelmesin dedik. Geçen hafta çok çektik standart lastikli araçlardan.

Listenin son hali

01- Mustafa Kemal Güner (? Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter            (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul          (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                       (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN         (2 Kişi) - CJ 5
06-

01- Mustafa Kemal Güner (? Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter            (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul          (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                      (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN        (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK          (2 Kişi) - Toyota Hilux

Bir türlü adımı yazdıramadım şu listeye. Ben yine Ankara dışındayım. Geçenki etkinliğede erken dönmek zorunda kaldığım için katılamadım. inşallah bir sonrakine.

Evet Sedat, geçen etkinliğe neden gelmedin diyordum bende ???

hsbasar' Alıntı:
Bir türlü adımı yazdıramadım şu listeye. Ben yine Ankara dışındayım. Geçenki etkinliğede erken dönmek zorunda kaldığım için katılamadım. inşallah bir sonrakine.

Adnan Bey, sizi ve menülerinizi bekliyoruz 15 Şubatta ...

Bu ne yaa ;D ;D

ben bakana kadar ikinci sayfa dolmuş ;D

acaba bende gelsemmi? ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu ne yaa ;D ;D

ben bakana kadar ikinci sayfa dolmuş ;D

acaba bende gelsemmi? ;D ;D

abi bu sendeki ve umut abideki "naz" katsayısı ne olacak ya ;D ;D

Ben de bu fırsatı kaçırmamaya çalışacağım. Dileğim iki günlük bir kamp olmasıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri