Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Daha karar yok,bir yerler buluruz nasıl olsa.

fazla uzak olmasın ama abicim, henüz tentesini takmadım benim koca oğlanın...
bi taraflarım donacak zati hali hazırda, o sebep dar alanda kısa paslaşalım derim benim...
dersen ki Efes Power, o da biyere kadar be abicim, zatüre etmeyelim di mi ama kendimizi... ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

eratech' Alıntı:
fazla uzak olmasın ama abicim, henüz tentesini takmadım benim koca oğlanın...
bi taraflarım donacak zati hali hazırda, o sebep dar alanda kısa paslaşalım derim benim...
dersen ki Efes Power, o da biyere kadar be abicim, zatüre etmeyelim di mi ama kendimizi... ;D
Eren seni Kozmonot gibi sargılarız,içine de 2 tane termofor,kanada yeterli antifiriz tüte tüte gidersin. ;D ;D ;D
Şaka bir yana ,dediğin gibi yakın olsun,üstü açık araçla bu havada gitmek zor.

[quote author=yazargezeryolçizer]
Eren seni Kozmonot gibi sargılarız,içine de 2 tane termofor,kanada yeterli antifiriz tüte tüte gidersin. ;D ;D ;D
[/quote]

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

eratech' Alıntı:
1- Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;) ;) ;) [/b] Öğrendim geçen gün ben bunu, anladın sen bunu.... ;) ;) ;) ;D ;D

Bilader..... ;)

CD çaların kafasını öbür arabada unutma bu sefer ok?

( Senin bişey var mı istediğin benden, unutma felan diyeceğin ;) ;) ;D ;D )

4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ... ;D ;D ;D
5-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart

ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim

jan' Alıntı:

1- Alfonse - Grand Cherokee Zj 5.2 - Mt -Pmr

;)
Jan,
Ben Ayaşı heç ;) bilmiyorum...

Kızılcahamam' dada soğuk sudan devam eden yol bi süre sonra iyice kötüleşiyormuş ve döne döne gene aşağı iniyormuş. Hatta kabartmalı felan bi maketini bile görmüştüm. Geçen sene lapa lapa kar yağarken ben denedim o yolu. Yanlız olduğum için 1/3' ünde tırsıp geri dönmeye karar vermiştim, makineyi geri bile zor çevirmiştim....

Böyle bi şey' de olabilir ama bu keşif gezisi gibi olur, pek off road olmaz gibi. Artı bu fikir lapa lapa kar yağdığında çok güzel olur gibi...

Ne dersiniz....?

neresi olursa (yeterki kısa mesafe olsun ;D ), ne zaman olursa (yeterki bu pazar olsun ;D ) ben varım arkadaşlar...

eratech' Alıntı:
neresi olursa (yeterki kısa mesafe olsun ;D ), ne zaman olursa (yeterki bu pazar olsun ;D ) ben varım arkadaşlar...

Eren,
Seninle gece gece konuştuğumuz haltı şu an yiyorum ;D

Keyfim yerinde ;D Amaaaannnn sabahhlarrr olmasınnnn... ;D
Bana bu dünyada ölüm yok.. ;D (zaten ölüm hiç yok ;) )

Mesafe derken.....? ??? Neye göre? ZJ' ye göre mi? ;D, Cj' ye göre mi? ;D, Ömerin sattığı Land' e göre mi? ;D, Naci abinin V8 Aygırına göre mi? ,D

Mustafa caNNım hemşerim :smiley: mevlana torunu kardeşim ;),
Ufuk ve Cihan abi....,

Çok geçmişler olsun...... Acil şifalar dilerim.... Aman dikkat!!!

Yarış sırasında araçlarından dereye inmek zorunda kalan co-pilot' lara çok gülüyorlardı... ???
"Niye gülüyon hemşerim canım ciğerim? ??? :smiley: " diye sordum birisine...

"Abi o adamın beline kadar girdiği derenin suyu hamamlardan geliyor" dedi ;D ??? -Güler misin, ağlar mısın?-

Sonuçta, Haymana, Kızılcahamam gibi hamam mamam olan bölgelere gidersek derelere merelere girmemeizde fayda var...
Malum "domuz" ??? !!!

Alfonse' Alıntı:
....................................................
Kızılcahamam' dada soğuk sudan devam eden yol bi süre sonra iyice kötüleşiyormuş ve döne döne gene aşağı iniyormuş. Hatta kabartmalı felan bi maketini bile görmüştüm. Geçen sene lapa lapa kar yağarken ben denedim o yolu. Yanlız olduğum için 1/3' ünde tırsıp geri dönmeye karar vermiştim, makineyi geri bile zor çevirmiştim....

Böyle bi şey' de olabilir ama bu keşif gezisi gibi olur, pek off road olmaz gibi. Artı bu fikir lapa lapa kar yağdığında çok güzel olur gibi...

Ne dersiniz....?

Bahsettiğim yol burası galiba...

( Google Earth' i kullanmayı tam bilmiyorum. İstediğim yolu farklı renk çizmeyi felen bilmiyorum ;D )

[attachment=1]

Bide,

Zerrin' in dizi fena...
Bugünde şişi inmemiş. Akşam konuştuğumda da kaburgası fena değildi ama....

Kesin o da bizimle olmak isteyecek tabiki....
Hepimizde bunu canı gönülden istiyoruz.
Umarım hafta sonuna kadar biraz toparlanır.

Soğuk yüzünden biz off road yaparken dışarıda da çok kalamayacak...
Bu yüzden, etkinlik detaylarını planlarken bunu da göz önünde bulundurmamız gerekiyor bence....

Geçmişler olsun bitanesi Ceranus.... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

(75mg Volteren X 2 + benzer antiflematuarlar + benzer aneljezikler + gezi günü sabah bi Danivit vurdurdu mu bişicik olmaz belki sanırsam ??? ???
Şakadır benimkisi tabiki, kalkamadığı için nete giremiyordu, yarın büyük ihtimal yazar konuya )

Saygılar...

soğuksu.jpg

- Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
5-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)

- Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
6-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)

Bayram arefesi ben yokum arkadaşlar çünkü iş var 8)
Size bol eğlenceli saatler video çekmeyi unutmyın, sesinizi canlı canlı dinleyelim ;D

Beni de alın oyununuzaaa... (RR P38 standart)

tabii ki aramızdasın Barış'cım, tekrar hoşgeldin...
Pazar günü çok keyifli geçecek, ama hali hazırda
karar verebilmiş değilim, senin Range ile mi gitsek
sıcak sıcak, yoksa benim hala üstünü kapayamadığım
CJ 5 'im ile mi üşüyerek?... ne diyorsun Barış, yorumun?

eratech' Alıntı:
tabii ki aramızdasın Barış'cım, tekrar hoşgeldin...
Pazar günü çok keyifli geçecek, ama hali hazırda
karar verebilmiş değilim, senin Range ile mi gitsek
sıcak sıcak, yoksa benim hala üstünü kapayamadığım
CJ 5 'im ile mi üşüyerek?... ne diyorsun Barış, yorumun?

Eğer yakın bir yere gideceksek üşümek fena olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri