Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,574
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

BARSEM' Alıntı:
Eğer yakın bir yere gideceksek üşümek fena olmaz :D

bencede bencede... ;D
oooh, soğuk işlesin şöyle bi kemiklerimize... ;D
gerçi tepemizden yağacak olan çamurlar sıvar heryerimizi, üşümeyiz... ;D
evde yağmurluğumu bulamadım, bana da bi yağmurluk ayarla madem benim Jeep'le gidiyoruz... ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Buraya konuyu kaybetmemek için bir işaret koyayım, konuyu sonra okuyacağım.

Perşembe Cuma Amasya'da olacağım. Bakalım Pazar günü uygun olursa gelirim. Cumartesi günü haberdar ederim gelip gelemeyeceğimi.

eratech' Alıntı:
tabii ki aramızdasın Barış'cım, tekrar hoşgeldin...
Pazar günü çok keyifli geçecek, ama hali hazırda
karar verebilmiş değilim, senin Range ile mi gitsek
sıcak sıcak, yoksa benim hala üstünü kapayamadığım
CJ 5 'im ile mi üşüyerek?... ne diyorsun Barış, yorumun?

Aslında Eren sorunun içinde beklediği cevabı vermiş bence , "sıcak sıcak, ? üşüyerek ? :smiley:

Anlaşılan gün netleşmiş pazar gününe yer de netleşse de karar verebilsek aslında ışıkdağı kulağa hoş geliyor iki hafta kadar önce de soğuksuya doğru inmiş bizim arkadaşlar alpin dediği güzergahtan ama tabiki çamur olayı şartları epey değiştirir ya da daha yakın deyip elmadağa vurabiliriz kendimizi tabiki bu da güzel bir alternatif yakarız ataşımızı ısınırız mangal ve antifriz de oldumu tam olur bir de duyumlarıma göre yeşil cadı ilacı şeysi varmış artıkın her neyse ondan da alırık iktiza ederse :D:D:D

Yavuz beyi kandıran olmadımı daha alp hadi anam hafta sonu geliyo yavuz beyi de kandır

Aslında Ayaş, Güdül'ün Sorgun köyü var Ankara'ya 100 km uzaklıkta. Orman içinden geçiliyor, Sorgun Baraj göleti köyün hemen yanı. Çok güzel bir doğa. Olta ile balıkta avlanabilir. Gölün üst tararaflarında civar köylere alternatif orman yolları var. Bu yollardan 4x4 olmayan araçlar kışın gidemezler. Buralarda isteyen off road yapabilir.
Köye kadar standart araçta tabiiki gidebilir.

Google Earth'i ekleyemeyi bilmediğim için koordinatları veriyorum. 40 20.00' N, 32 13.00' E

Buradan inceleyebilirsiniz Sorgun'un konumunu.

Söylemesi ayıp Ctesi alemlere akaraktan,sabah kadar eller havaya yapıp Pazarda o kafayla 10 kişilik bi misafir kafilesi ağırlıycam(Nasıl başarıcaksam artık ???)Kısaca Pazar günü arkanızdan ağlıycam arkadaşlar.Sizlere bol çamurlu mamurlu,atraksiyonlu matraksiyonlu,ekşınlı mekşınlı,ultra,mega,süper ötesi bi etkinlik diliyorum ;)

Sorgun'a gideceksek Cumartesiden gidelim ;)

benim gelme işim yattı arkadaşlar ,hafat sonu yatıya misafirlerim geliyor ,birde ufaklığın durumu hala net değil , sizlere iyi eğlenceler diliyorum ,bol bol görüntü alın ,bu arada yardıma ihtiyaç olursa ,telefonumu biliyorsunuz ,tekrar iyi eğlenceler ;)

1 - Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
5-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
6-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
7- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz :D

1 - Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
5-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart
ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
6-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
7- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz
8- sdarcan - Serdar DARCAN Grand Vitara - mt lastik

yakın biyerler olursa öğleden sonra bende katılırım. kayak merkezi güzel bir tercih olabilir

Ozan aldınmı yeni bir şeyler

bu arada bende elmadağ diyorum halen bakalım ne olcek

yok abi eski cj ile devam. elmadağ tarafları hem yakın hemde eğlenceli olabilir.

Tamamiyle sana katılıyorum gezi hazır

Ozanın temizlik sponsorluğunda elmadağ gezisi ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri