Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Merhaba arkadaşlar,ooo benim laptop bozuk oldugu için forumdan uzak kalıyorum :( ama en kısa zamanda aranızdayım ;) ....

Benim capon korede bırakın Mt yi,AT bile yok :( ,Ankara'da da yağmur yağıyor ,çamurlanıyor...Ne yapsak ki biryerlerden hafta sonuna kadat MT bulmam lazım ;) ...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

çamura girmenize engel olabilirim ozaman :D :D :D

Eh insanız ne de olsa,hepsi aynı anda olsun istiyoruz... ;) .Gene de teşekkürler.... :smiley:
)

Neyse yaw şaka bir yana hem yakınlığı hem parkur nedeniyle bence de elmadağ iyidir gerisini detaylandıralım diyorum ben

Bende öncelikle Elmadağı ikinci olarak da suğuk suyu tercih ederim.

Ankara yakınlarında bir alternatif Akıncı ovasının kuzey tarafları kınık köyünün arkası tam offrad pisti sayılacak kadar güzel hafta sonu gezinti yaparken yukardan çektiğim birkaç fotoyu aktarıyım dedim.Bende 4x4 yok ama sizlere seve seve rehberlik yapabilirim.

P1070226.JPG

P1070223.JPG

P1070225.JPG

Gerçektende çok güzel görünüyor

çamur varmıdır burda :D

Elmadağ civarında bildiğiniz yerler var mı?

ozanyur' Alıntı:
çamur varmıdır burda :D

Ankaranın durumu mağlum yağmur yağdığı zaman her taraf çamurdur.illa batalım biri çeksin diyorsanız Kazanda böyle yerlerde var hemde suyu hamam suyu değil... ;D (araçtan inmek zorunda kalanlar için) Eren buraları sende bilirsin
P1070864.JPG

P1070853.JPG

P1070857.JPG

figo' Alıntı:
Bayram arefesi ben yokum arkadaşlar çünkü iş var 8)
Size bol eğlenceli saatler video çekmeyi unutmyın, sesinizi canlı canlı dinleyelim ;D

Ömer,
Ben de seni arayacakyım geliyor musunuz/gelin diye.....

Üzüldüm katılamayacağına, Sorentonuzu çamura bulardık ;D

Kendine iyi bak, kardeşine selamlar....

BARSEM' Alıntı:
Beni de alın oyununuzaaa... (RR P38 standart)

Barış hoşgeldin aramıza,

Tanıtıma, Ankara grubuna felan yazdın mı kendini?

Sağlıcakla...

Ben, gene, ;) ;D

Etkinliğimize herkesi tel ile arayıp davet ediyorum....
Umarım atladığım olmuyordur...

Bu arada bi hanım arkadaşımız istersen arabanı çıkarma, benim 4x4 pikapla gidelim diye -daha ben ona sormamıştım ;D- çok çok çok nazik ve düşünceli bi davette bulundu bana telde...

Hayır, aksine sen ve oğlun benimle gelin dedim. Zaten bu davet için aramıştım onu.
Sonuçta,
Oda bende aracımızla katılacağız inşallah......

Bi aksilik çıkmazsa şeker oğlu ile birlikte katılacak aramıza..
Adını ekler listeye....

Değerli eşine ve kendisine
Selamlar,
Çok çok saygılar,
Sağlıcakla...

Murat abi Maldiv' lere dalışa gidiyor, gelemeyecek...
Zerrin ile konuştum, iyileşmeye, katılmaya çalışacak...
Umut' a ulaşamıyorum. Zaten bi Abs şeysi soracaktım, ulaşamadığım için onuda soramadım ;D
Ferdane geliyor, Yazacak konuya...
Belki Çorum' dan bi arkadaşımız katılacak aramıza, ulaşmaya çalışıyorum, araçla gelmesi sorun olursa otobüsle gel, ben karşılarım, ağırlarım seni diyeceğim...
+ Aynı şekilde Bi Trabzon misafirim mümkün belki...

Sonuçta, umarım güzel bi sürü dost görürüz aramızda ;D

Ben, gene, ;) ;D

Etkinliğimize herkesi tel ile arayıp davet ediyorum....
Umarım atladığım olmuyordur...

Bu arada bi hanım arkadaşımız istersen arabanı çıkarma, benim 4x4 pikapla gidelim diye -daha ben ona sormamıştım ;D- çok çok çok nazik ve düşünceli bi davette bulundu bana telde...

Hayır, aksine sen ve oğlun benimle gelin dedim. Zaten bu davet için aramıştım onu.
Sonuçta,
Oda bende aracımızla katılacağız inşallah......

Bi aksilik çıkmazsa şeker oğlu ile birlikte katılacak aramıza..
Adını ekler listeye....

Değerli eşine ve kendisine
Selamlar,
Çok çok saygılar,
Sağlıcakla...

Murat abi Maldiv' lere dalışa gidiyor, gelemeyecek...
Zerrin ile konuştum, iyileşmeye, katılmaya çalışacak...
Umut' a ulaşamıyorum. Zaten bi Abs şeysi soracaktım, ulaşamadığım için onuda soramadım ;D
Ferdane geliyor, Yazacak konuya...
Belki Çorum' dan bi arkadaşımız katılacak aramıza, ulaşmaya çalışıyorum, araçla gelmesi sorun olursa otobüsle gel, ben karşılarım, ağırlarım seni diyeceğim...
+ Aynı şekilde Bi Trabzon misafirim ve 2 İstanbul dostumuz mümkün, belki...
Eğer davet ettiğim bütün arkadaşlamız gelebilirse, benim araçta yer kalmazsa her halikarda bi şeyler ayarlayacağız onlara...

Sonuçta, umarım güzel bi sürü dost görürüz aramızda ;D

Mesajlarda sil ve düzelt düğmeleri çıkmıyor, lütfen kusura bakmayın yanlışlıklar için...

76 numaralı mesajımı dikkate almayın lütfen, altındaki düzelmişi...

.com' Alıntı:
Anlaşılan gün netleşmiş pazar gününe yer de netleşse de karar verebilsek aslında ışıkdağı kulağa hoş geliyor iki hafta kadar önce de soğuksuya doğru inmiş bizim arkadaşlar alpin dediği güzergahtan ama tabiki çamur olayı şartları epey değiştirir ya da daha yakın deyip elmadağa vurabiliriz kendimizi tabiki bu da güzel bir alternatif yakarız ataşımızı ısınırız mangal ve antifriz de oldumu tam olur bir de duyumlarıma göre yeşil cadı ilacı şeysi varmış artıkın her neyse ondan da alırık iktiza ederse :D:D:D

Yavuz beyi kandıran olmadımı daha alp hadi anam hafta sonu geliyo yavuz beyi de kandır

Abi, Yavuz abiyi dört kere aradım... Açmadı telini....

Hep böyle zaten, yoğun oluyor bildiğim kadarıyla, cevaplayamıyor. Döner belki bana....

Bide sizler deneyin aramayı isterseniz, açar belki...

Necmi abi,
O Kızılcahamama' daki parkur çamur muymuş bu aralar?

Her halikarda bekliyoruz seni, sensiz olmaz.... Asfalt lastiklerini boşver, sorun değil, önemli olan birlikte olmak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri