Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

ndoganci' Alıntı:
üşenmeyin istanbula gelin ben sizi belgrad ormanında gezdireyim gözünüz çamur görsün

:smiley:

Belgrad icin 2 gun lazim Sonra tadi damagimizda kalmasin :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Yer bir netleşsin bakarız fena da olmaz hani

Ammaaa

Benim lastiklek malum makineyi asvalt makinesi yaptık soft bir şeyler olsun

Yeni yer netleşirse zevkle memnuniyetle

1- Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ... ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
benim 2-3 gün içinde belli olacak arkadaşlar ufaklık hastalandı ,takipteyiz 3-4 gün

Gecmis olsun
Bende iki gundur evden cikamadim ufakligin atesi vardi Devamli takip ettik Tirsmakdan da fena daraldim yani

ufukozkan' Alıntı:
Gecmis olsun
Bende iki gundur evden cikamadim ufakligin atesi vardi Devamli takip ettik Tirsmakdan da fena daraldim yani

aynen bende tırsıyorum valla ,bu aralar alıp çocukları en son çıkacağım yaylaya dağın tepesine ,gelmiyeceğim bu domuz gribi bitene kadar

ufukozkan' Alıntı:
Gecmis olsun

gerek Cihan, gerekse Ufuk abi, her ikinize de geçmiş olsun diliyorum. :( :(
umuyorum yeğenlerim bir an önce iyileşir, sağlıklarına kavuşurlar... :smiley: :smiley: :smiley:

eratech' Alıntı:
gerek Cihan, gerekse Ufuk abi, her ikinize de geçmiş olsun diliyorum. :( :(
umuyorum yeğenlerim bir an önce iyileşir, sağlıklarına kavuşurlar... :smiley: :smiley: :smiley:

Sagol Eren tesekkurler. Seninki ne yapiyo Gaz almayi ogrendinmi :smiley:

cihanülker' Alıntı:
aynen bende tırsıyorum valla ,bu aralar alıp çocukları en son çıkacağım yaylaya dağın tepesine ,gelmiyeceğim bu domuz gribi bitene kadar

abi zaten herkes şehirden kaçmak için bahane arıyo

Olayı sulandırmayım diye buraya yazmamıştım, bizimkide aynı durumda, abi kaçalım diyoruz biryerlere, bu sefrede üşüteceğiz diye tırsıyoruz.

ufukozkan' Alıntı:
Sagol Eren tesekkurler. Seninki ne yapiyo Gaz almayi ogrendinmi :smiley:

gaz almak benim işim abi... naapsın işte, büyümek için mücadele veriyor. :smiley:

bu arada, karar verildi mi pazar günü nereye gittiğimiz hakkında?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri