Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009) 
Arkadaşlar, Selam,
Ben para bulmaya dışarı çıkmıştım. Malum geziye katılabilmek için para gerekiyor. Boncukla felan olmayacak bu iş. Yerlere felan baktım, para mara bulamadım.  

Şaka, şaka.. İş başvurusuna gitmiştim, yarın öbürgün cevap gelecek, şans dileyin bana.... Baya sıkıldım.... Teğet meğet geçmedi kriz işte, herşey apaçık ortada....
Ben dışarıdayken Zerrin hanımla görüştüm. Bazı detayları aldım karar verebilmek açısından. Ben otelciyim, ön bürocuyum. Konaklama için verilen fiyat çok uygun, bilginize.
Hesap kitap yaptım. Yakıtı, kişisel harcamalarımı felan hesapladım, koşullarımı ayarlayabilirsem katılıcam sizlere.
Bir de; Ankara dışındaki akrabamızın bebeği oldu. Allah uzun ömür, bol para, sağlık versin bebeğe. HOŞGELDİN BEBEK.... Annem jinekolog, ve akrabalar arasında çok sevilir, dolayısı ile bebeği ziyarete şehir dışına gitmemiz şart gözüküyor. Ben annemide ikna etmeye çalışıyorum Kartalkaya' ya gelmesi için. Sizce 57 yaşında çok üşüyen annem bi sorun yaşar mı orda. Nasıl gazlarım annemi. Ne diyim.....
Gelecekmiş gibi konuyu takip etmek istiyorum.
Şu ana kadar İstanbul v.s.' den katılacaklarla bi buluşma yeri tespit edilmediğini görüyorum. Yaklaşık yol zamanı felan hesaplansa da, onlarla yolda ( veya yoldışında : off the road  ;D ) biyerde buluşsak, birlikte yol yapmak çok zevkli....
Zerrin hanımla görüşmemizde Haymana' da hazır parkur varken bi gezi düşündüğünü söyledi. Burası yeri değil biliyorum ama, daha ilgili konu açılmadı. Andoff üyeleri ile görüşsek, onları da davet etsek Haymana' ya şimdiden, yanımızda parkuru bilen profosyonel off-roadcular olursa daha keyifli olur. Biz batarız, onlar çıkarır  ;D . Tanışmış oluruz onlarla da. Ben haftasonunda tanıştım bi kaçıyla. Çok hevesliler gezenbilir.com ' a. Kartalkaya' yada çağıralım mı Andoff' çuları. Müsade ederseniz bu linki e-mail atayım kendilerine. Bakalım nolcek.
Pazartesi - Saat 18:00 - NTV derki: Kartalkaya' da 218 cm. olmuş kar. Bilginiz olsun.
İnşallah gelebilirim  :-[
Alfonse....