Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,797
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

yunus bager' Alıntı:
Bu güzel geziyi bizede yaşattıgınız için teşekkürler
Sevtap abla içinde çok üzüldüm en azından hafta sonu zehir olmamış 2 çeker olsa bile ;)

Sağolasın Yunuscum ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Sevtap hanım aracın ihşallah fazla problemi yoktur geçmiş olsun ama yaşananlar için değer diğer şeyler öyle böyle halledilir.

paylasım ıcın tesekkurler,ellerınıze saglık...

Videoları Sedat yüklemiş olsa da çekimlerini Selda yaptı. Videolar çok güzel olmuş Seldacım ellerine sağlık :smiley: Hele Mehmet'in Toyotayı çektiği video muteşem :smiley:

Zerrin ben hiç fotoğraf çekememişim, ne yazık ki.
Fotoğraf çekiyorum diye hep video çekimi yapmışım ama en uzunu 5 sn. kadar ;D ;D
Gitti güzelim zirve manzaraları...

Hakan, bende foto olmadığına göre sen elindekileri yükle bari (tekrara düşmüş olmazsın ;) )

Süpersin Sevtapcım, olsun gelmiş olman yeterli, zaten Hakan o kadar güzel kareler çekmiş ki, aslında ben kendi çektiklerimi çekinerek yüklüyorum, yoksa benim Hakan'ın karelerinin üzerine fotoğraf yüklemem çok yanlış.

Arkadaşlar, Cumartesi gelememekle güzelim güneşli günü kaçırmışım, fotoğrafik olarak tamamen elverişsiz hava koşullarında deklanşöre basmak zorunda kaldım. Yani, Cumartesi günü çekilen fotoğraflar çok çok güzeller. En azından mavi bir gökyüzünüz varmış sizin :smiley:
Lütfen yüklemeye devam edelim Zerrin :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Sevtap hanım aracın ihşallah fazla problemi yoktur geçmiş olsun ama yaşananlar için değer diğer şeyler öyle böyle halledilir.

Adnan Bey teşekkür ederim.
Bugün öğrendim; yakıt deposunda oluşan aşırı kirlenme yüzünden şamandıra yakıta ulaşamıyormuş, bu yüzden çalışmamış...
Ama yine de aracın tamamı elden geçirilecek, varsa başka bir konu onu da halledecekler :smiley:

Sevtap, önemli bir sorun değilmiş yani, sevindim,hadi geçmiş olsun bir kere daha, artık Pajeronun bakımları Ankara'da yapılacak demektir bu da :smiley:

zerrin herşeyden önce çok güzel vakit geçirmişsiniz, pazar sabahı saat 6:10 gibi sizin kaldığınız yerin önünden geçtim çok erken olduğu için çayınızı içmeye uğruyamadım , daha doğrusu 4 araçtık o saatte sizleri rahatsız etmek istemedik .ama resimlerde gördüm zirveye çıkmışsınız keşke sizler benim misafirim olsaydınız uğramanızı çok isterdim otele, kartalkaya her zamanki gibi çok güzeldi doğa olarak , sizin orayı bilmem ama bizim zirvede gece soğuk - 14 kadar düştü hatta size bi tiyo veriym dün konuşuldu otelde dağ sezonu havalardan dolayı 11 nisana kadar uzatıldı bu demektirki daha kar bitmedi :D son bir tatil daha yapmak istiyenlerin son 3 haftası daha var haberiniz ola ;) paylaşımlarınız için teşekkürler.

Ateş, ulaşabileceğim numaran olsaydı arardım zirvede seni, ama tipi olduğu için geri dönmek istedik hemen, Kartal Otele girdik ve çıktık , gece bizim kaldığımız yerde soğuktu ama sobalar çok iyi yandığı için hiç sorun yaşamadık.

Cumartesi günü Aladağ Gölü kenarından ayrıldık ama daha gün devam ediyordu, tabii fotoğraflarda devam ediyorlar :smiley: Ayhan aracın kaymasını sağlayarak renkli görüntüler oluşturordu bize

21-22Mart2009162.jpg

21-22Mart2009163.jpg

21-22Mart2009164.jpg

21-22Mart2009165.jpg

21-22Mart2009166.jpg

21-22Mart2009167.jpg

Zirvenin Sarıalan'dan görüntüsü

21-22Mart2009169.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler