Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,792
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Teşekkür ederim, iltifat ediyorsun.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Zerrin fotoğraflara devam etmeden ben araya birkaç video görüntüsü gireyim.

th_MOV09183.jpg

Gezi benim için güzel başlamıştı ama Dicimon'un Bolu'da arızalanması tüm keyfimi kaçırdı. Ama yine de TEM de arıza yapmadığı, kendimizi PO ya atacak kadar zaman verdiği için şükrediyorum. Çünkü 120 ile giderken ani bir şekilde hızımız 110-100-90....0 şeklinde azaldı ve araç bir daha çalışmadı :(

Aracım arızalanınca çok üzüldüm, çok sinirlendim ama -sağolsunlar- Sedat ve Ayhan önce bizi bulmak için, sonra da kurtulmamız için çaba ve zaman harcadılar. Kısa bir durum değerlendirmesinden sonra onların ve evde bizi bekleyenlerin keyfini kaçırmamak adına metin(!) olmaya karar verdim. Arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda, aracı orada bırakıp akşam daha doğru bir karar vermek üzere kalacağımız yere doğru yola çıktık.

Az sayıda katılımcının olması -bana göre- ortamın daha samimi ve gezinin daha keyifli olmasını sağladı. Eve vardığımızda önce soba başında ısınıp sonra yiyenbilir moduna geçince rahatladık, sıkıntımızı attık ;D Ankara'lı dostlar bize az önce yaşadığımız tatsızlığı unutturdular, sağolsunlar :smiley:
Hatta pek sevmediğim halde iki çeker gezmeye bile razı oldum. Zerrin'in çabalarıyla bana göre en uzun yürüyüşümü gerçekleştirdim :D

Ama itiraf edeyim ki Dicimon çekiciye yüklenirken, o ana kadar kimsenin keyfini kaçırmayayım diye göstermiş olduğum metanet dağıldı gitti... Gözlerim doldu ama serde delikanlılık var tabi, yine de belli etmemeye çalıştım. Hala aklım almıyor, benim sevgili pajerom böyle şeyler yapmazdı. Ona nazar değdi sanırım, Ercova'daki 9. İsoff Off-Road Oyunlarından beri eski performansını bir türlü bulamadı 8)

Aracımda önemli bir sorun çıkmamasını dileyerek güzel dostluklarından dolayı gezi grubumuza, Ankara'dan telefonla moral ve teknik destek aldığım arkadaşlarıma teşekkür ederim :smiley:

SDC' Alıntı:
Ama itiraf edeyim ki Dicimon çekiciye yüklenirken, o ana kadar kimsenin keyfini kaçırmayayım diye göstermiş olduğum metanet dağıldı gitti... Gözlerim doldu ama serde delikanlılık var tabi, yine de belli etmemeye çalıştım.

"İŞTE O AN"

IMG_7327-1.jpg

çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

hsbasar' Alıntı:
Yeni bebeğinize sağlık ve mutlluluk dolu bir hayat diliyorum.
Yanlış mı anladım bilmiyorum ama, gerçi konuylada alakasız ama bebek benim değil. Keşke öyle olsa. akrabamızın bebeği.
Haklısınız, viraj içleri, güneş görmeyen yerler özellikle çok tehlikeli oluyor. Aksilik işte, yeniden çok geçmiş olsun. Benim Bodrum' daki evimin yoluda böyle dağ tepe idi, gölge olan yerlerde nem bile buz tutuyordu rüzgardan, hemde baharda...

çok güzel bi gezi olmuş resimler süper

sedat abi senın toyota da gayet iyi durumda bence güzel araç ihtiyar delikanlı ;D

Arkadaşlar,
Fotoğroflar, videolar çok güzellllll. Katılamadığıma o kadar üzüldümki. Aslında Ankara dışı seyahatim olmasaydı koşullarımı zorlayabilirdim. Hayatta çoğu şeyin değeri kaybettikten sonra anlaşılıyor.
Neyse,
Bu güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler......
Bence bu tür gezideki en önemli unsur insan. Kişilerin arızasız, kendiyle barışık, eğlenceli olması çok önemli. Sedat bey ile tanıştım. Oldukça olgun, keyifli birisi. Zerrin hanımlada bi kaç kere telefonla görüştüm. Çok düzgün birisi. Diğer katılımcıların yapısıda belli zaten. Katılımcılar güzel, gezi güzel, fotoğraflar güzel, Gezenbilir güzel. Yakındaki Haymana toplanımına katılabilirim inşallah ve inşallah gene böyle keyifli bi grup olur.
Teşekkürler yeniden, Ellerinize, ayaklarınıza sağlık....

Bu güzel geziyi bizede yaşattıgınız için teşekkürler
Sevtap abla içinde çok üzüldüm en azından hafta sonu zehir olmamış 2 çeker olsa bile ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler