Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)
Gezi benim için güzel başlamıştı ama Dicimon'un Bolu'da arızalanması tüm keyfimi kaçırdı. Ama yine de TEM de arıza yapmadığı, kendimizi PO ya atacak kadar zaman verdiği için şükrediyorum. Çünkü 120 ile giderken ani bir şekilde hızımız 110-100-90....0 şeklinde azaldı ve araç bir daha çalışmadı
Aracım arızalanınca çok üzüldüm, çok sinirlendim ama -sağolsunlar- Sedat ve Ayhan önce bizi bulmak için, sonra da kurtulmamız için çaba ve zaman harcadılar. Kısa bir durum değerlendirmesinden sonra onların ve evde bizi bekleyenlerin keyfini kaçırmamak adına metin(!) olmaya karar verdim. Arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda, aracı orada bırakıp akşam daha doğru bir karar vermek üzere kalacağımız yere doğru yola çıktık.
Az sayıda katılımcının olması -bana göre- ortamın daha samimi ve gezinin daha keyifli olmasını sağladı. Eve vardığımızda önce soba başında ısınıp sonra yiyenbilir moduna geçince rahatladık, sıkıntımızı attık ;D Ankara'lı dostlar bize az önce yaşadığımız tatsızlığı unutturdular, sağolsunlar

Hatta pek sevmediğim halde iki çeker gezmeye bile razı oldum. Zerrin'in çabalarıyla bana göre en uzun yürüyüşümü gerçekleştirdim
Ama itiraf edeyim ki Dicimon çekiciye yüklenirken, o ana kadar kimsenin keyfini kaçırmayayım diye göstermiş olduğum metanet dağıldı gitti... Gözlerim doldu ama serde delikanlılık var tabi, yine de belli etmemeye çalıştım. Hala aklım almıyor, benim sevgili pajerom böyle şeyler yapmazdı. Ona nazar değdi sanırım, Ercova'daki 9. İsoff Off-Road Oyunlarından beri eski performansını bir türlü bulamadı 8)
Aracımda önemli bir sorun çıkmamasını dileyerek güzel dostluklarından dolayı gezi grubumuza, Ankara'dan telefonla moral ve teknik destek aldığım arkadaşlarıma teşekkür ederim