Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,721
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

hsbasar' Alıntı:
Kartalkayayı Zerrinle gezmek gerçekten çok keyifli. Heryeri adım adım biliyor. Sağolsun bizim içinde çok güzel bir plan ve program yaptı, dopdolu iki gün geçirdik sayesinde.

Bizim araç Ayhanın hılux ten 12 yaş büyük olunca bu isim doğaçlama olarak gelişti. Aslında ben başka bir isim düşünüyordum ihtiyar için, sanırım bundan sonra bu isimle anılacak.
Ben Sedat bey' in Toyota' yı geziden 2 3 gün önce serviste görmüştüm, içine felan bakmıştım. Yaşına göre çok diri bi araç. Keyfekeder ufak paslar, kaporta boya işleri var o kadar.
Sedat bey,
Eğer ihtiyar ismini değiştirecekseniz ben "nenki" öneririm. Japonca tecrübe manasına geliyor diye biliyorum. Hem diğer arcınızda japon, o da Toyota. WW Kafer ise apayrı zaten.
Ben makinalarıma duygusal bağlanırım. Bu zamana kadar çoğuna da isim verdim. İlk 66 WW' ime lisede arkadaşlar behlül adını koymuştu. Sonra makine, cabbar, şımarık gibi bi sürü isimler kondu araçlarıma. Şimdi kullandığım Grand Cherokee Canada versiyonu. İsmini "Habs" koyduk. Sıkıştırdığımda takımın tezahüratını yapıyorum. "Go Habs Go" diye bağırıyorum. bence işe yarıyor. Canada' daki kız kardeşimin tuttuğu Hockey takımı Montreal Canadians' ın lakabı "habs". Takımın renkleride kırmızı-beyaz-mavi. Hem benim T.e.d.' in renkleridir. Hemde o üç renk kombinasyonunu çok severim. Kırmızıyada bayılırım zaten. Tesadüf oldu.
Sizinki "bujina" ' da olabilir. Japonca sıhhatli, sağlam, kazasız belasız felan demek olsa gerek.
Fotolar çok hoş....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Evet Eren, gelemediğine yan gerçekten, fotoğrafları görüyorsun üsetelik daha bitmediler, devam edecekler, fotoğraflaraı görerek oradaymış gibi olursun hiç değilse :smiley:

Sedat'ın Toyota'ya gerçekten ihiyar dememek gerekiyor aslında ama işte bir kere başladık öyle söylemeye devam ediyor :smiley:

erenatac' Alıntı:
Zerrin süper zaman geçirmişsiniz belliki,şu kartalkaya sizlerle bir nasip olmadıya yanarımda ona yanarım..

Sedat bey sizin araca "ihtiyar" diyerek haksızlık etmeyin bence,nicelerini cebinden çıkarır o daha :smiley:

Sedat ah birde Dötrtdivan yolundan dönseydik, manzaradan alacağımız keyif bir başka olacaktı, bir daha ki sefere öyle yaparız. Hep birlikte olduğumuz için iki günümüz dolu dolu ve keyifli geçti :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Kartalkayayı Zerrinle gezmek gerçekten çok keyifli. Heryeri adım adım biliyor. Sağolsun bizim içinde çok güzel bir plan ve program yaptı, dopdolu iki gün geçirdik sayesinde.

Can keşke Ankara Grubu daha çok katılım yapabilseydi, bir daha ki sefere sende katılırsın umarım..

bafralı' Alıntı:
Arkadaşlar geziniz muhteşem olmuş baktıkca neler kacırdığımızı görüyorum .Sedat bey sizin aracta ihtiyarkurt ama
artık onun adı ihtiyar kurt olsun.Bugün Başkent sanayisinde gördüm sizin aracı yandaki stickerden tanıdım.inşallah olumsuz bir durum yoktur.

hsbasar' Alıntı:
Sevtap, bende bu anı görene kadar "ne kadar olgun karşıladı" diyordum. Ben olsam çok üzülürdüm diye geçirmiştim içimden.
Sonuçta fazla bir sorun olmaması güzel. Senin adına çok sevindim.

Teşekkür ederim Sedat valla ben de çok sevindim ama hazır emin ellerdeyken genel bir bakım yapılmasını da istiyorum.
Selda ve Mehmet'e selamlar :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Sevtap hn, geçmiş olsun.

Size de teşekkür ederim, özelden yazıcam...

29 Martta oylarımızıkullandıktan sonra Eymir'de yürüyüp, keyif yapacağız, katılmak isterseniz, l,nkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28164.0

ceranus' Alıntı:
Sedat ah birde Dötrtdivan yolundan dönseydik, manzaradan alacağımız keyif bir başka olacaktı, bir daha ki sefere öyle yaparız. Hep birlikte olduğumuz için iki günümüz dolu dolu ve keyifli geçti :smiley:

biz tadını aldık bir kere, gene gideriz, adım adım gezeriz.

FJ40 almak için Hılux unu satan bir arkadaşımız var. Linki ekte veriyorum.

http://www.sahibinden.com/toyota_hilux_2_8d-19WQQaXQQ11776496WQQpXQQdisplayitem

Yalnız Hılux u alan arkadaşın her gezide yanımızda gelmesi şart. Yoksa ihtiyarlar batınca ne yaparız :smiley:)

Hilux'unu çok sevdiğini hepimiz gördük, satmak istemediğini de biliyoruz, yani İhtiyarı yalnız bırakacağını sanmıyorum ben :smiley:

Evet Hılux unu çok seviyor.
Sevilmeyecek araç ta değil zaten. Konfor ve performansı çok dengeli olan bir araç
Bende bütün yol boyunca hayran hayran seyrettim arkasından.
İnşallah satmaz, battıkça çeker bizi.....

Bir konuyu daha anımsatmak isterim, Mehmet '' Ben Hiluxa bineceğim '' diye tuturmuştu Aladağ Gölünden dönerken, Selda ve Mehmet Hiluxa geçmişlerdi :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Evet Hılux unu çok seviyor.
Sevilmeyecek araç ta değil zaten. Konfor ve performansı çok dengeli olan bir araç
Bende bütün yol boyunca hayran hayran seyrettim arkasından.
İnşallah satmaz, battıkça çeker bizi.....

Ah aah Dicimonum bozulmasaydı ihtiyarı seve seve çekerdik, çok güzel bir araç..
Hem Ayhan'ın da diline düşmezdik ;D

Dikkatimi çeken bir şeyi belirtmek istiyorum:
Ben de sahibi olduğum aracı çok severim ama, araçlarını bu kadar seven iki kişi daha görmedim.
Sevilmeyecek araçlar da değiller hani.
İkisi de efsane...
FJ40 ve HILUX...
MAAŞALLAH...

Buna Sevtap'ın Pajerosuna olan sevgisinide ekleyelim Hakan :smiley:

PAJERO'yu ve Sevtap'ın Pajero'su na olan düşkünlüğünü ve sevgisini herkes bildiği için söyleme gereği duymamışım demek ki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler