Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)
Cumartesi günü, Arama Kurtarma Birliğinde derste olduğum için Kanal A Tv.de çekimleri izleyememiştim. Şimdi buradan izledim. Sağolasın Göktuğ Bu nasıl bir aşktır ki işi gücü bırakıp off-road yapmak geldi içimden
Şimdilik orjinal çekimleri elimize ulaşmadı. Ulaştığı zaman hemen foruma koyacağız.
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)
Ya program başlamadan 15 dakika önce geldi aklıma ekrandan kayıt yapan programı bulmak. acele ile kurdum, çözünürlük ayarlarını yapamadan program başladı. Zaten kanaA nın internet sitesinden kayıt ettim. %25 kalite ile yapmışım çok net değil işte. Ama öğrendim bir daha daha güzel olur inşallah...;D
tyt.fan' Alıntı:
çok dehşetmiş parkur.50 araç ve çoğunun kağıt üzerinde 4x4 olması biraz tatsız olmuş galiba.makosen ayakkabıyla saraçoğluna çıkmış bazı arkadaşlar.mog lar olmasa herhalde epey zayiyat olurdu.honda crv ve kia yı o parkura sokmak zaten organizasyona harakiri bence.organizatör arkadaşlar maç öncesi hakemin krampon kontrolü gibi en azından mudder olmasa bile at lastik kontrolü yapması lazım.murat taşlıdağ ıda offroad şampiyonu yaptı ya erol bey
degerlı arkadasım google da murat taslıdag yazarsan benı erol bey in şampiyon yapmadıgını göreceksın sanırım. araştırmaların bıraz zayıf kendını gelıstır. www.baskanjeep.com .ayrıca herzaman beklerım öğrenmek istedigin konu olursa yardımcı olurum saygılar.
off road mücadeledir arkadaşlıktır dayanışmadır bunların hepsi bu gezide vardı diyebilirimki gezenbilirin tarihindeki sayılı gezilerinden biriydi
tyt.fan' Alıntı:
çok dehşetmiş parkur.50 araç ve çoğunun kağıt üzerinde 4x4 olması biraz tatsız olmuş galiba.makosen ayakkabıyla saraçoğluna çıkmış bazı arkadaşlar.mog lar olmasa herhalde epey zayiyat olurdu.honda crv ve kia yı o parkura sokmak zaten organizasyona harakiri bence.organizatör arkadaşlar maç öncesi hakemin krampon kontrolü gibi en azından mudder olmasa bile at lastik kontrolü yapması lazım.murat taşlıdağ ıda offroad şampiyonu yaptı ya erol bey
tyt.fan' Alıntı:
Ayıp ettin dostum , Ben zaten arkada balıkla dolaşıyorum..
Kaybetmek yada kazanmak önemli degil ki benim için....
Önemli olan dayanışma , dosluk, sevgidir benim için...
Sen yeterki iste getiririm bir kasa balık, senin için