Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,227
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

yok bura orası değil tyt.fan burası ferhatpaşa kuvar suyun orası resimlere dikkatli bakarsan arazinin yapısını daha iyi anlarsın.. seninde tankın varsa senide götürürm oraya girer bakarsın nasıl bi yer diye ozaman bize hak verirsin inşallah burdan anlatmakla anlaşılmıyo yani

ayrıca o navara 2 çekerdi duyduğuma göre

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

degerli arkadasim tv basındakı insanlardan off-road nedır bılmeyenler var halıyle erol beyde sınıf ları anlatsa ne anlıycaklarkı .sonucta sınıfta olsa mahallede sampıyon olmamısım turkıye capında federasyon gecesınde aldıgım bir basarıdır bu. 1 yılda 19 yarıs yapmısım 10 bırıncılık 3 ıkıncılık vs.....almısım bence yolu acıp bırazda sızler gıbı ızleyıcılere fırsat vermek lazım pıstlerde gormek ıstıyoruz artık sanal ortamdaaaa diiil sevgi saygı benden. ;D

abi ankaradada mahalli, adapazarı mahaalli dede genel klasmandada 1. olmuştun sanırım ya da öle hatırlıyorum

vallahı can kardesım 2007 de öle kaptırdımkı nerdeyse her hafta bir ılde yarıstaydık kım cagırsa bu spor ıcın seve seve işimi gücümü bırakıp gıttım ...tabiki eli bosta göndermediler saolsunlar kulupler. tek arac ıyı dayandı bu kosturmalara bende ödüllendirdim şimdi binek hale cevirip hergün kullanıyorum....cefakar cipimi

abi o gezideki kullandığın araç eski yarış aracınmıydı.. sen onla bayağ bi bütünleşmişsin ordaki performansındann belli oluyodu zaten bi şampiyon araç olduğu çamurları görüncce bayağ bi zevke geldi şahlandı araba ...

şu avartartarındaki resminide değiş artık şu kupuları orda saymaya fırsatım olmadı bari burda boşken sayarım bi ara

murat bey sizi değil erol beyi eleştirdim ben.kanal değiştirmiş ama tarz değiştirmemiş erol bey.kırdıysam özür.

konuyu bir türlü çözemedim özür dilemek içinmi bu laflar neyi anlatmak istiyorsunuz anlayamadım bu site isoff yarış sitesiylemi karıştı crv li arakadaş hep şöför koltugunda daydı yan koltukta atrakson yaptıgını görmedim
tyt.fan' Alıntı:
murat bey sizi değil erol beyi eleştirdim ben.kanal değiştirmiş ama tarz değiştirmemiş erol bey.kırdıysam özür.

pancar motorcu dostum başka bi forumdada bunları tartışırdık hatırlarsan bi iki sene önce.hangi araç arazide iyidir vs.
murat beyle veya başkasıyla polemik olsun konu uzasın ikaz ediilelim istemediğimden konu kapansın diye özür diledim.
yoksa toyotadan başka arazi aracı kargadan başka kuş tanımam:smiley:
brinci olmak içinde birinciyi geçmelisin.erol bey kim sponsoruysa onu çok çok över.konuyu daha fazla uzatmıyalım.ben özür diliiim konu kapansın

estagfurullah ben aranızdaki ilişki polamik samimiyetin derecesini bilemem ama bu sitede böyle şeylerin yaşanmamasını arzu ederim. bende bu konuda son sözlerim. bizlerin yazılarını takip edenleri stres sokmayalım

ben hem gezenbilirden hem offroad camiasından kimseyi tanımam.polemik değil aslında ama murat bey kendi bakış açısıyla haklı olarak alındı.
benim ilk yazdığım mesajda erol bey i eleştirmekti amacım.offroad la ilişkim izleyici ,poyra kitleyici strap taşıyıcılıktan öte geçmez rqj gibi nikli bi arkadaş vardı öbür forumda hatırlarsın. sen o vakit bi nissan topluyodun.ordada tartışırdık.seviyeyi bozmadan hakaret etmeden tartışmakta bence zarar yok ama bu uğraşı yapan insanlar haliyle araçlarına çok çok bağlı oluyo laf söyletmiyo.bende toyota perest biri olarak antipatik kalıyorum tartışmalarda.gezenbilirdeki dostlar offroad ı yarışma, araç yarıştırma görmedikleri için ( haklı olarak)benim fikirlerim çok dikenli oluyo.kırmamak kırılmamak için murat beyden özür diledim

üstad hem meslek hem hobi olarak bu işi yapan size bişi anlatmak gibi bi hadsizliğim yok.
ancak türkiyede yapılan offroad yarışları hız aığırlıklı olduğundan hatta bazı yarışalrın kuru havalarda yapılması ,seyirci sorunu vs gibi sebeplerden seyircinin hoşlandığı tarz tercih edilemesinden dolayı biraz kros yarışı gibi geçiyor.
mukavemet ağırlıklı sürücü yeteneği,araç kabiliyeti ölçer bi uygulama olmadığından unimog toyota mersedes g gibi araçları parkurda göremiyoruz.parası olan pajero olamayan cj veya suzukiyle bize hoşluklar izletiyo.bunada şükür.çok çok eskiden ama ciddi eskiden çamlıcada power doçlarla enterle harikan(huricane)willy le yani antikalarla bişiler denerler bizde seyrederdik.oto mekanik diye bide offroad dergisi vardı o vakit.belki nadir beyde vardır ben üç beş sayısını okuyabilme şansına sahip oldum.o zaman yapılanın offroad olduğunu bilmiyor ama zevkle izliyoduk.güç ölçme araçları strapla kafadan bağlayıp ters yöne aslımaktı.bi nevi halat çekmece.
88 de ilk yarışta emin ali sipahi bi hj70 lx le iki üç yarış şansını denedi.o yarışlarda bi iki fj 40 hatırlıyorum. bi lada niva hepsini gömdü 1 geldi.
sonra kenan çarpışantürk bi fj 40 la yarıştı 1 veya 2 sezon.hatta bi iki yarış sizin karşınızdaki parkurda (şimdi paladium olan yerde) yapıldı
bu araçların low range performansları sanırım hem fikiriz çok iyi ancak 4x4 high durumda son süratleri suzukilerle bile aşık atamayacak durumda.etaplarda sürata ağırlıkl.araçların 2 tona varan darası cabası.dolayısıyla verilen sürede etap bitirmeleri zor.acizane görüşüm buı
bu arada ben sağ koltukta olabilenlerdenim.resimdeki toyota bi arkadaşın .ben henüz toyota lanma şansına eremedim.

'trailcat' homologasyon olarak ekibinize katılabiliyosa (4wd 1 HumanPower)ayak bağı olmaz demezseniz bi gezinize katılırım:smiley:CRV kadar gidemez belki ama

mithat kardeş ,biraz okul çıkışı arka sokakta görürsün sen gibi oldu:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR