Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

cidowsky' Alıntı:
bencede fazlasıyla uygunda efe abi acaba ertürk gelecekmi hiç ses soluk yokta :D

Ertürk gelecek Çiğdem. Hatta 2 gün önce telefonda konuştuk araç planlaması için. Forum'a girmeye vakit bulamamış olabilir. Sen de telefonla temasa geç istersen.

Etiketler

Arkadaşlar, Gezenbilir derneğine ait 3K' ları (Kask-Kazma-Krampon) getiriyorum. Eksik malzemenizi böylece tamamlamış olacağız. Çiğdem, Ertürk, Funda, Emre ve Mustafa için 5 takım 3K getireceğim.

Efe abi benim için kaska gerek yok benim var.Kazma ve krampon(bağlamalı) yeterli.

Efe abi sadece bana krampon lazım otomatik varsa iyi olur.

Benimle gelecek olan arkadaşlar; lütfen irtibata geçsinler... En erken öğleden sonra 13:00 de yola çıkabiliriz. Sabah 23 Nisan Töreni var. (Yozgat'tan gelecek arkadaşı da dikkate alırsak buluşma noktasının AŞTİ olması mantıklı olur.)

sciencepeople' Alıntı:
Efe abi benim için kaska gerek yok benim var.Kazma ve krampon(bağlamalı) yeterli.

Tamamdır.

erturk77' Alıntı:
Efe abi sadece bana krampon lazım otomatik varsa iyi olur.

Ertürk, Kramponlarımız hepsi bağlamalı maalesef. Sana kazma ve kask getirmiyorum.

Saat 1 için benim açımdan problem yok sabah 11 gibi orada olurum ben alpinistten alacaklarımda var siz nerede derseniz uyar.Aslında sırtımda koca çantayla pek insan içine girmek istemiyorum ama yapacak birşey yok :smiley:

sciencepeople' Alıntı:
Saat 1 için benim açımdan problem yok sabah 11 gibi orada olurum ben alpinistten alacaklarımda var siz nerede derseniz uyar.Aslında sırtımda koca çantayla pek insan içine girmek istemiyorum ama yapacak birşey yok :smiley:

Emre çantanı Aşti de emanete bırakabilirsin.AŞTİ de Alt katta emanet bölümü var, böylelikle taşımak zorunda kalmassın.

Efe abi geçen sene hasandağına gittiğiniz için biliyorsunuzdur. Helvadere ile dağevinin arasındaki yol durumu hakkında bilgi verebilirmisin. Yol asvaltmı yoksa stabilizemi . Benim emaktarla bir problem olur mu?

Emre çantanı Aşti de emanete bırakabilirsin.AŞTİ de Alt katta emanet bölümü var, böylelikle taşımak zorunda kalmassın

Öylemi..bilmiyordum iyi oldu bu tiyo :smiley:

erturk77' Alıntı:
Efe abi geçen sene hasandağına gittiğiniz için biliyorsunuzdur. Helvadere ile dağevinin arasındaki yol durumu hakkında bilgi verebilirmisin. Yol asvaltmı yoksa stabilizemi . Benim emaktarla bir problem olur mu?

Ertürk, yol stabilize idi. Fakat minibüs rahatlıkla kamp yerine kadar gitti. Senin için de sorun olmaz.

efe abi bana kaska gerek yok var bende kask

EKARAIS' Alıntı:
Ertürk, yol stabilize idi. Fakat minibüs rahatlıkla kamp yerine kadar gitti. Senin için de sorun olmaz.

Efe Abi yağışlardan dolayı yol bozuksa helvadereye geldiğimizde ararız sizi, alırsınız artık bizi ordan....

erturk77' Alıntı:
Efe Abi yağışlardan dolayı yol bozuksa helvadereye geldiğimizde ararız sizi, alırsınız artık bizi ordan....

Alırız tabii Ertürk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri