KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
biz de 2-3 kisiyz .. maalesef arac tamirde .. __ Ltf bizlier de birisi kaynaklasin ! ?__ icimizde kalmasin: Baska sefere de biz destek olalim ? Thank you
Bu aktivitemiz kamplı olmadığı için içki servisi olmayacaktır. Kamplı yapacağımız gezilerde zaten Efes içki sponsorumuz Aynı gün dönüş olacağı için yanınızda içki getirmenizi tavsiye etmem. Şile yolunda akşam Jandarma uygulama yapıyor. İnanın Şile'deki yazlığıma giderken her seferinde jandarmaya takılıyorum, çok sıkılar.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Jeep34' Alıntı:
Bu aktivitemiz kamplı olmadığı için içki servisi olmayacaktır. Kamplı yapacağımız gezilerde zaten Efes içki sponsorumuz Aynı gün dönüş olacağı için yanınızda içki getirmenizi tavsiye etmem. Şile yolunda akşam Jandarma uygulama yapıyor. İnanın Şile'deki yazlığıma giderken her seferinde jandarmaya takılıyorum, çok sıkılar.
Valla ben cumartesi akşamdan kamp atıp rakı balık yapacağım için yeteri kadar alkol alıp ertesi güne kadar idare eder diye düşünüyorum.Elimden geldiği kadar misafir ağarlıyabilirim.
YER: Tanışma toplantısı kamp alanı
Jeep34' Alıntı:
Bence araçsız gelecek arkadaşların durumu biraz muallakda kaldı.
Bir çözüm üretelim Ümraniye İkea Önünde toplacaklar bir liste yapsınlar araçlarında yer olanlar ve oradan gelebilecekler yazsınlar derim, size nedersiniz eyy ahali..)
Bugün ahırkapı halinden aldığım 3 kilo solungaçları kan kırmızısı missss gibi istavritim var.Bir kalıp keçi peynirim+1 litre tekirdağ rakısı.Sabah kahvaltısınada menemen malzemelerim hazır. Artık bilmeeeeemmm.
YER:Tanışma toplantısı kamp alanı
Benim pazar sabahımı yoksa cumartesi gecesimi gideceğim belli değil, hava durumuna göre cumartesi akşamı netleşecek, bununla birlikte pazar sabahı alana konvoy götürecek görevli araçlardan biride benim, bu nedenle sabah en geç 9:00'da Şile'de olmam lazım. Özetle eğer pazar sabahı gidersem ki cumartesi akşamı belli olacak; sabah 8:00'de Ümraniye Ikea'da iki ya da üç kişi götürebilirim.
Bu şekilde İkea'ya uğrayıp yanına bir iki kişi alabilecek arkadaşlar yazarlarsa bu sorun çözülür diye düşünüyorum.