KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)
wunderground.com 'dan aldıgım haberlere gore pazar gunu gun boyunca şiddetli yagmur olcakmıs...tabi bu tahmın dusuk bi tahmın daha 4 gun var...ama hafıf yagmur cıselemesı de guzel olurdu hanı..birazda sis ;D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)
Ömer ile berabaer 13 Nisan 2008 tarihinde Güzelbahçe'den başlayarak Termal Otele kadar yürüdüğümüz bir etkinliğimiz vardı.
Forumda açılmış konusu var ama Fotoğraflar görünmez durumda.
Uygun zamanımda düzelteceğim o fotoğrafları.
[attachment=1]
Bu etkinlikte yaklaşık 24 km yürümüştük. Fotoğrafta Google Earth üzerinde parkurumuzun görüntüsü var.
Etkinlik esnasında Papaz Dağı , Çatalkaya-1 , Çatalkaya-2 ve Behzat Zirvelerinin hepsine çıkmıştık.
Ne gündü değil mi Ömer.?
slm ben siteye daha yeni üye oldum googledan araştırıyordum böyle buluşup doğa yürüyüşleri yapabileceğim ya da alternatif diger doga sporlarıyla ilgili olarak bi topluluk arıyordum ki sizleri buldum bende sizlere katılmak istiyorum ancak ekipmanlarla ilgili olsun ya da ücretle ilgili olsun hiç bir bilgim yok. ekipman olarak ne getirmem gerekiyor ve zorunlumu? bir diger sorum herhangi bir ücret ödüyormuyuz , ödüyorsak ne kadar ? beni biraz aydınlatırsanız sevinirim ,bu geziye ve bundan sonraki aktivitelere de katılmayı çok istiyorum... saygılar