Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
"Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü."

Gezenbilir İzmir Grubunun ilk Doğa Yürüyüşünü;

Güzelbahçe - Kuzgunoluk Narlıdere parkurunda yaparak başlatıyoruz.
Doğa Yürüyüşlerini spor olarak gören arkadaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz.

Etkinliğimize katılmayı arzu edenler 18 Ekim Pazar günü en geç 07:55'de Alsancak Camii önü otobüs durakları köşesinde bekliyor olacağız.

Etkinlik ulaşmını Belediye Otobüsleri ile yaptığımız için tüm katılımcıların kişisel Kent kartlarını yanında bulundurmaları rica olunur.

[attachment=1]

[attachment=2]

Alsancak Buluşma Noktamız
Alsancak_Bulu%FEma_Noktam%FDz.jpg

15.02.09 - G.Bahce 077.jpg

15.02.09 - G.Bahce 009.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

Lig basliyor desene Murat hocam. :D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

Aynen Yılmaz ,

Bekliyoruz.

bende geliyorummm::pP hava yagıslı olcakmıs sanırsam... en azından şimdiki tahminler için...

bende katılacağım..................
herkese selamlar

Merhaba Arkadaşlar ,

İzmir'de bazı dağcılık kulüplerinin misafir ücretlerinin 5 liraya yükseldiği bu ortamda ,

Gezenbilir İzmir Doğa Yürüyüşleri şehir stresinden uzaklaşarak Doğa Spor

yapmayı amaçlayanlar için biçilmiş bir kaftan olacak.

Hava durumuna gelince ;

Cumartesi akşamı şakır şakır yağmur yağarsa Pazar günü yağması büyük ihtimalle durar.

Bekliyoruz.

wunderground.com 'dan aldıgım haberlere gore pazar gunu gun boyunca şiddetli yagmur olcakmıs...tabi bu tahmın dusuk bi tahmın daha 4 gun var...ama hafıf yagmur cıselemesı de guzel olurdu hanı..birazda sis :p ;D

selam :smiley:
Pazar günü bakalım kaç kişi gelecek
Murat gelemiyor
Haliyle rehberlik bana kaldı...

aaaa :eek:
matiate' Alıntı:
selam :smiley:
Pazar günü bakalım kaç kişi gelecek
Murat gelemiyor
Haliyle rehberlik bana kaldı...

bu kuzgunoluk tam olarak neresi oluyor...radar a kadar cıkmıyacağız sanırım...gönlüm cıkmaktan yana ama rotayı bilmiyorum:smiley:

Kuzgunoluk Çatalkayaları tam karşıdan gören bir yamaç önü.
Papaz Dağının Narlıdereye bakan kuzey yüzünde.
Eski fotolarımız da vardı görüntüsü.

Kuzgunoluk Mola Yerinden Çatalkaya - 1'in görünüşü.
[attachment=1]

Bu fotoğraf ise Çatalkaya-1'den çekilmiştir. Arka planda Papaz Dağının en kuzey ucu görünmekte.
[attachment=2]

Kuzgunoluktan Çatalkaya-1.jpg

Kuzgunoluk.jpg

Ömer ile berabaer 13 Nisan 2008 tarihinde Güzelbahçe'den başlayarak Termal Otele kadar yürüdüğümüz bir etkinliğimiz vardı.

Forumda açılmış konusu var ama Fotoğraflar görünmez durumda.
:(

Uygun zamanımda düzelteceğim o fotoğrafları.

[attachment=1]

Bu etkinlikte yaklaşık 24 km yürümüştük. Fotoğrafta Google Earth üzerinde parkurumuzun görüntüsü var.
Etkinlik esnasında Papaz Dağı , Çatalkaya-1 , Çatalkaya-2 ve Behzat Zirvelerinin hepsine çıkmıştık.
Ne gündü değil mi Ömer.?

13 Nisan 2008'deTrans.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam 26.7 km yürümüştük :smiley:
Ne diye yürüdüysek o kadar yolu :p

O parkuru geçenler olmuştur ama aynı gün içinde 4 adet Zirve'ye çıkanı şimdiye kadar hiç duymadım.

Konunun fotoğraflarını düzeltince e-posta gruplarına yazacağım.

Aynı gün içinde 4 zirveyi de yapan var mı diye

bilgiler için teşşekkürler.. bu yürüyüşler için techizatım biraz eksik..ilk haftalar biraz zorlanıcam gibi ama herhafta biraz daha ii olucak umarım :smiley:

Ne gibi eksikler Mustafa.
:smiley:

Pazar Günü hava durumu.
Cumartesi şakır şakır yağmur yaparsa Pazar günü günlük güneşlik bir hava sizi bekleyecek.

[attachment=1]

18 Ekim Hava Durumu.jpg

slm ben siteye daha yeni üye oldum googledan araştırıyordum böyle buluşup doğa yürüyüşleri yapabileceğim ya da alternatif diger doga sporlarıyla ilgili olarak bi topluluk arıyordum ki sizleri buldum :smiley: bende sizlere katılmak istiyorum ancak ekipmanlarla ilgili olsun ya da ücretle ilgili olsun hiç bir bilgim yok. ekipman olarak ne getirmem gerekiyor ve zorunlumu? bir diger sorum herhangi bir ücret ödüyormuyuz , ödüyorsak ne kadar ? beni biraz aydınlatırsanız sevinirim ,bu geziye ve bundan sonraki aktivitelere de katılmayı çok istiyorum... saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri