Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

pazar günü yağmur veriyor haberiniz ola...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Olsun :smiley: Biz ne yağmurlar gördük ;)

tamam yağsın farketmez batanları çekeriz alıştık nede olsa :smiley:

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
7- Berk ve grubu ......................Navara
8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
9- Sabri Ergüder ....................... Jeep Cherooke XJ
10-Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K

Bu hafta hayatta kaçırmam :smiley:

Erco nerelerdesin yahu, 2 kere aradım sanayide sanayide, Veli iletmiyor mu aradığımı ? Listede kemik tayfa eksikkkkkk.......

cato aradından haberim var işlerim cok yogun bu hafta sonu ladalarında toplantısı var bakalım nasıl olacak ben daha sonra yazarım iyice netleşsin durum

yer çok basit söke - aydın - bornova (otobandan) gelecek olan arkadaşlar buca kavşağını geçer geçmez sağ tarafa KAYNAKLAR yol ayrımından girecekler ben sizi isterseniz otobanın kaynaklar çıkışında beklerim..

tel: 0555 624 19 44
0537 338 90 98

Serkan Yayla

eyvallah serkan çok naziksin; gelebileyim yeter.

.

HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER

Gerekli izinleri alabilirsem insallah geleceğim. İzinler alınabilirse Serkanın john deere ile gelmeyi planlıyoruz. Gönül neler neler ister :smiley:

vosdost' Alıntı:
Gerekli izinleri alabilirsem insallah geleceğim. İzinler alınabilirse Serkanın john deere ile gelmeyi planlıyoruz. Gönül neler neler ister :smiley:
ahmet bune şimdi haydi biz izin mizin diyoruzda sen bari yapma :smiley:

akademic' Alıntı:
ahmet bune şimdi haydi biz izin mizin diyoruzda sen bari yapma :smiley:

Abi benim mesai saati 24 saat. :smiley: Patron baba olunca 24 saat hazır ve nazır durumdayım. 4 hafta sonu dağdaydım bu hafta sonu mesaiye kalmak gerekebilir. :(

Sensiz olmaz Ahmet, h.içi için 7,5 saat fazla mesai sözü ver, gel. Noktaaa ;)

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Biz de varız :smiley: Ben babam ve ikna olursa annem gelmek istiyoruz :smiley:

asfalt lastikli series2a , fazladan strap iniz varsa yanınıza alırsanız sevinirim ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri