Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
7- Berk ve grubu ......................Navara
8- Murat & Tolga ...................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman)
9- Sabri Ergüder ....................... Jeep Cherooke XJ
10- Özgür(ozcour).....................LR Series 2a

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
10-Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
11-Özgür(ozcour).....................LR Series 2a

yemek işini nasıl yapacağız, yemek için ne kadarlık zamanımız olacak, nerede duracağız, tahmini olarak kaçta döneriz ;D ;D ;D

ozcour' Alıntı:
Biz de varız :smiley: Ben babam ve ikna olursa annem gelmek istiyoruz :smiley:

asfalt lastikli series2a , fazladan strap iniz varsa yanınıza alırsanız sevinirim ;D ;D ;D

eminmisin son geldiğinden sonra okul'daki yollar hariç dışarı çıkış izni verilmedi sanıyordum ???

ozcour' Alıntı:
yemek işini nasıl yapacağız, yemek için ne kadarlık zamanımız olacak, nerede duracağız, tahmini olarak kaçta döneriz ;D ;D ;D

** Her zamanki gibi sucuk-ekmek tarzı pratik olur :smiley: 30-45 dakika gibi düşünebiliriz
** Duracağımız yeri birlikte tayin ederiz
** Hava kararmadan dönmeyi planlıyoruz
Bunların hepsi sadece plan Özgürcüm gerçekte neler olur bilemeyiz :D

teşekkürler Erdal abi

Karagöldeki geziyi tehlikeli gördü bizimkiler, uçurum kenarlarından gittik geceye kaldık vs vs sonraki hafta da katılabildik devamında hem dersler hem diğer geziler de Karagöl gibi olur düşüncesi gitmemi istemediler. babamı mangal yakıcaz piknik gibi olur diye kandırmıştım, yemek için 1 saat duramadık :smiley: acıkmıştık da saatlerce de araba sürmüştük o gün :smiley: geceye de kaldık bizim seriesimizde zaten off road için donanım lastik vs yok, farlar bile ayarsızdı , ondan biraz ürkmüşlerdi. şu an daha da toparladım ve küçücük arabaya 5 kişi değil 2 kişi baba oğul gelicez :smiley: uçurumun kenarından değil dağdan gideceğiz baba dedim ikna oldu.

LR Adventure dan sonraki ilk gruplu aktivitem olcak :smiley:

ozcour' Alıntı:
teşekkürler Erdal abi

Karagöldeki geziyi tehlikeli gördü bizimkiler, uçurum kenarlarından gittik geceye kaldık vs vs sonraki hafta da katılabildik devamında hem dersler hem diğer geziler de Karagöl gibi olur düşüncesi gitmemi istemediler. babamı mangal yakıcaz piknik gibi olur diye kandırmıştım, yemek için 1 saat duramadık :smiley: acıkmıştık da saatlerce de araba sürmüştük o gün :smiley: geceye de kaldık bizim seriesimizde zaten off road için donanım lastik vs yok, farlar bile ayarsızdı , ondan biraz ürkmüşlerdi. şu an daha da toparladım ve küçücük arabaya 5 kişi değil 2 kişi baba oğul gelicez :smiley: uçurumun kenarından değil dağdan gideceğiz baba dedim ikna oldu.

LR Adventure dan sonraki ilk gruplu aktivitem olcak :smiley:

hadi biraz kızdırayım seni ;D

askere giderken yanında kimi gönderecekler yada vicdani retçilerdenmisin yoksa ?

???

şaka şaka : kızmak yok ;)

yok abi kızmadım, vicdani retci ne demek bilmiyorum gerçi..

olay askere giderkenki falan değil de, o gün hakverdim babama, geceye kaldığımızda önümü sizin nivanın arka spotlarından görüyordum, suya girdiğimzden beri frenimiz tutmamıştı, arabayı yeni yeni toplamaya başlamıştım, arazi değil asfalt tecrübem bile yoktu, eksikleri de vardı. zaten yorucu bir araba o kadar saat sürüş zevkten çok eziyete dönüşmüştü, gelenler arasında yaşıtım benim akran, arabasıyla gelen arkadaş da yoktu, parkurda arabama bir zarar versem üzüleceğimi biliyordu ailem, beni de tek başıma göndermek istememesi doğal, sonuçta onlara bağlıyım onlarla yaşıyorum. ben de çocuğum olsa baba olsam, bensiz gitmesine sıcak bakmazdım. Çocuğuna laf geçiremeyenler düşünsün ama aileme karşı hayırlı evlat olmak isterim :smiley:

Ben de katılmayı düşünüyorum, ama Erdal abinin tavsiyeleri yolunda yarın bir takım 17" jant ve kış lastiği bakacağım. Zorlar da yazmış, tırsmadım deil (ilk gezi olarak) ::smiley:

Başka zaruri ne almak lazım? Ekipman olarak arabadan başka bi şi yok ta bende. :smiley:

Ayrıca co pilot ta yok. :smiley:

Wintermute' Alıntı:
Ben de katılmayı düşünüyorum, ama Erdal abinin tavsiyeleri yolunda yarın bir takım 17" jant ve kış lastiği bakacağım. Zorlar da yazmış, tırsmadım deil (ilk gezi olarak) ::smiley:

Başka zaruri ne almak lazım? Ekipman olarak arabadan başka bi şi yok ta bende. :smiley:

Bende de pek bir şey yok abi :smiley: kazma kürek gps strap kanca falan daha tecrübeli abilerimizde vardır. Kriko, akü takviye kablosu ve geniş bir alet çantam var sürekli yanımda taşıyorum. Sonuçta grup olarak gidiyoruz, bir şey ihtiyaç oldu mu paylaşırız, buluşma yerindeki Alpet istasyonunda da LPG vardı sanırım, orada da LPG yi fulleriz. Bence yağmurluk, bot vs kıyafet ve yiyecek getirseniz yeterli olur..

Selamlar

Wintermute' Alıntı:

siz gelin aracınızın vede kendi yakıtınız bol olsun gerisini hallederiz :smiley: yolda kalmazsınız merak etmeyin .. bu arada listeyede ismizini vede aracınızı eklerseniz seviniriz..

saygılarımla

Wintermute arkadaşım kardeşim gökhan doğru söylemiş siz gelin yeter yakıtınız bol olsun gerisini düşünmeyin bizim gezilerimizde yolda kalmazsınız ..

gerçi benim araba hala 2 silindir çalışıyor bakalım yarın bu sorunu halledebilecekmiyim :smiley: parça siparişini verdik ama yarın öğlene umarım doğru parça gelir :smiley:

8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
10-Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
11-Özgür(ozcour).....................LR Series 2a
12-Emrah................................LR Freelander 2
;D

emrah bey hoşgeldiniz kendinizden biraz bahsedermisiniz :smiley: aracınız 2010 freelander 2 bence biz kalırız siz gidersiniz :smiley:

listede ben terrano melih abimi göremedim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri