Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,551
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

erturk77' Alıntı:
hasan dağından beri antreman yapamadım... :-\ Bugün başlıyım bari hazırlıklara ;D günde 4km yürüsem yeterli olurmu acaba ??? ;D

Erciyese muhtemelen nesrin topkapı'dan çıkacağız.Km'yi biraz yükselt istersen

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

cahil kaldım ben ama murat bu nesrin topkapı kim?

Sarı renkle çizilmiş olan sırt rotası kıvrımlarından dolayı nesrin topkapı olarak'da adlandırılmaktadır.

Murat abi şeytan rotasında çığ tehlikesi olabilir gibime geliyor.Siz daha iyi bilirsiniz ama değerlendirmek lazım...

ben bi tane nesrin topkapı biliyorum oda eskinin dansözü sen rotayı gösterince bağdaştı ;D

murat tam o iki rotanın ayrıldığı noktada mı kamp atılcak?

Ertürk abi dönüşte ekip halinde yozgata gelinde parmak sucuk yiyelim..

inşallah...

sciencepeople' Alıntı:
Ertürk abi dönüşte ekip halinde yozgata gelinde parmak sucuk yiyelim..

emreciğim senin bu parmak sucuklarım parmak çörek gibimi
öyleyse mazallah mide fesatı geçirmeyelim

cidowsky' Alıntı:
emreciğim senin bu parmak sucuklarım parmak çörek gibimi
öyleyse mazallah mide fesatı geçirmeyelim

Evet biraz benziyor ;D

O tarihlerde İstanbul'da olabilirim ama takipteyim. Bu yaz zirveleri denemek istiyorum hayırlısıyla sizlerle birlikte..

sayın moderatör
yeni üye olduğum için size ulaşamıyacağım uyarısı alıyorum.
erciyes tırmanışı ile ilgili sormam gereken şeyler var.
size nasıl ulaşabilirim.mail alabilir miyim.
yokozuna43@hotmail.com

Sorularınız özel değilse malzeme ve teknik ile ilgili sorularsa buradan sorarsanız birçok tecrübeli kişi tarafından cevaplanacaktır.

efe bey
burada değil,özelde sormayı tercih ederdim ama neyse.

sorular:
1-hiç tırmanış yapmadım.(teknik ,aletli tırmanışı kasdediyorum)
2-son 6 aydır haftada 1.5 adet trek yaptım.(20-40 kmlik yürüyüşler)
3-49 yaşındayım.
4-göreceli olarak oldukça formdayım
5-krampon çadır ve dağ ocağı hariç diğer donanımım var.

tırmanış yapmak istiyorum.

bu şartlar altında:
bu iş olabilir mi.olursa yol,yöntem tavsiye,uyarı vb.şeyleri ve katılım için rehberlik istiyorum.teşekkürler.

Sayın yokozuna sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım.Özel mesajınızı kontrol edebilirmisiniz.

Selamlar,
Murat

murat bey
ilginiz için teşekkürler.bu tırmanışa katılmak istiyorum.nasıl ve nerede katılabilirim.
kazma krampon işini direkt dağda ,yerinde öğrenmek mümkün mü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...