Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,837
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Tırmanışa katılacak arkadaşların T.C numaralarına ve kan guruplarına ihtiyacım var.

m_albayrak61@hotmail.com

adresime yada özel mesajla gönderebilirsiniz.

Saygılarımla,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

COMPETUS' Alıntı:
Tırmanışa katılacak arkadaşların T.C numaralarına ve kan guruplarına ihtiyacım var.

m_albayrak61@hotmail.com

adresime yada özel mesajla gönderebilirsiniz.

Saygılarımla,

Ne ? Kan kardeşi mi olacağız ;D kan grubum: 0+

T.C. Kimlik numaraları özelden yollayınız lütfen.

Halka açık bir forum burası.!!

Dağcısı var - Kampçısı var.
Büyük ihtimal dolandırıcı ve kap kaçcısı da vardır.
;D

Numaraları sildim.

TezzMertek' Alıntı:
T.C. Kimlik numaraları özelden yollayınız lütfen.

Halka açık bir forum burası.!!

Dağcısı var - Kampçısı var.
Büyük ihtimal dolandırıcı ve kap kaçcısı da vardır.
;D

Numaraları sildim.

Haklısın Murat teşekkürler

merhaba arkadaşlar
ihtiyaçları yerinde yaşıyarak görmek ve tedarik için kafamızda bir fikir oluşması çok iyi olacak,çünkü bu malzemeleri tanımıyoruz.
yardımınız için teşekkürler.

ADI MALZEME EKSİĞİ
1) Efe Karaismailoğlu --- yok
2) Murat Albayrak -------- yok
3) Çiğdem Avcı---------------- 2K (Kazma, Krampon)
4) Ertürk AŞAR--------------- krampon
5) Güncel Özak ----------- yok
6) Ayça Yıldırım
7) Sedat DAL ------------- 3K,Çadır,Ocak
8 ) Ayşegül KUTUN

İyi Etkinlikler.

Merhaba, istanbul'da olmadığım için listeyi yeni güncelliyorum, ben dahil güncel bilgiler aşağıdaki gibidir, tşkler. Yiyecek olarak nasıl seyler getirelim.Efe Bey enerji verecek fındık, fıstıktan bahsetmişti fakat ana öğünler için neler önerirsiniz.Tşkler

ADI MALZEME EKSİĞİ
6) Ayça Yıldırım
8 ) Ayşegül KUTUN ---------- 3K, Çadır, Ocak

Yeşim' Alıntı:
Merhaba, istanbul'da olmadığım için listeyi yeni güncelliyorum, ben dahil güncel bilgiler aşağıdaki gibidir, tşkler. Yiyecek olarak nasıl seyler getirelim.Efe Bey enerji verecek fındık, fıstıktan bahsetmişti fakat ana öğünler için neler önerirsiniz.Tşkler

ADI MALZEME EKSİĞİ
6) Ayça Yıldırım
8 ) Ayşegül KUTUN ---------- 3K, Çadır, Ocak

Merhaba Yeşim Hanım,

2 günlük faaliyet için toplam 3 öğün yemek yiyeceğiz; cumartesi öğlen, cumartesi akşam, pazar sabah zirve öncesi. Cumartesi için makarna gibi kısa sürede pişen ve karbonhidrat açısından zengin yiyecekler tüketilebilir. Bunun yanında hazır çorba olabilir. Ara öğünler için kuru üzüm, fındık, ceviz gibi enerji verici yiyecekler, nispeten tok tutması açısından bisküvi (benim tercihim muzlu bebe bisküvisi oluyor genelde, hem besleyici hem de enerji verici :smiley:) içecek olarak powerade, gatorade gibi kaybettiğiniz elektroliti yerine koyacak sporcu içecekleri, tang gibi şeker ve dolayısıyla enerji açısından zengin sıvılar tüketilebilir. Suyun ne kadar önemli olduğunu zaten söylemiyorum :smiley: Bu arada orada su olduğunu biliyorum ancak eğer hassas bir mideniz varsa dağ suyu sıkıntı yaratabilir, bu durumda suyunuzu yanınızda getirmenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle

EKARAIS' Alıntı:
Malzeme listemize emniyet kemeri de ekliyoruz.

Efe Bey Merhaba,

Emniyet kemerini listemize eklemenin nedenini merak ettim, cidden ihtiyacımız olacak mı? İhtiyacımız olsa bile benim gibi yeni katılan arkadaşlar kullanabilecek mi sizce :smiley:
Ayrıca bit pazarı etkinliğine katılıcam diyip de katılamadığım için çok üzgünüm :( inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı bugünkü planım altüst oldu :( fotoları sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

Gozak' Alıntı:
Merhaba Yeşim Hanım,

2 günlük faaliyet için toplam 3 öğün yemek yiyeceğiz; cumartesi öğlen, cumartesi akşam, pazar sabah zirve öncesi. Cumartesi için makarna gibi kısa sürede pişen ve karbonhidrat açısından zengin yiyecekler tüketilebilir. Bunun yanında hazır çorba olabilir. Ara öğünler için kuru üzüm, fındık, ceviz gibi enerji verici yiyecekler, nispeten tok tutması açısından bisküvi (benim tercihim muzlu bebe bisküvisi oluyor genelde, hem besleyici hem de enerji verici :smiley:) içecek olarak powerade, gatorade gibi kaybettiğiniz elektroliti yerine koyacak sporcu içecekleri, tang gibi şeker ve dolayısıyla enerji açısından zengin sıvılar tüketilebilir. Suyun ne kadar önemli olduğunu zaten söylemiyorum :smiley: Bu arada orada su olduğunu biliyorum ancak eğer hassas bir mideniz varsa dağ suyu sıkıntı yaratabilir, bu durumda suyunuzu yanınızda getirmenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle

Tşkler, o zaman bu dediklerinizden en az 2 paket alalım :smiley: peki süt hakkında ne diyorsunuz, tok tuttuğu için önemli olur mu? su konusuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum, güzelim dağların suyuna hasretiz ne de olsa :smiley: açıkcası aklımdaki sorulardan biride suyu içtikten sonraki ihtiyaç hakkında :smiley: başka türlü nasıl sorabilirdim bilemiyorum...

Dağda WC = Çiçek Toplama.

Çiçek market diyorum ben.
:smiley:

a10' Alıntı:
Dağda WC = Çiçek Toplama.

Çiçek market diyorum ben.
:smiley:
:smiley: çok açıklayıcı oldu tşkler :smiley:

Yemek;

Sabah için tereyağlı ekmek dilim + çokokrem yanında sıcak çay veya kahve. Sütte laktoz var. Üst irtifada vücutta gaz yapar.

Öğlen yemekleri için bol çökelekli makarna ve yeşillikli salata. Yanında meyva suyu veya çay. Tatlı olarak bebe bisküvisi+teng karışımı.

Akşam hazır çorba (4 kişilik büyük poşetlere 2.5 bardak su varsa arpacık şehriye - daha doyurucu olur.) bol makarna ve sıcak içecekler.

Ara öğünler fındıklı çikolata - kuru üzüm - incir.

Kumanya olarak çokokremli sandöviç.
Pet şişe içinde tahin pekmez karışımı da getirilebilir. Ama hava sıcak yakar boğazlarınızı.

Yeşim' Alıntı:
Tşkler, o zaman bu dediklerinizden en az 2 paket alalım :smiley: peki süt hakkında ne diyorsunuz, tok tuttuğu için önemli olur mu? su konusuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum, güzelim dağların suyuna hasretiz ne de olsa :smiley: açıkcası aklımdaki sorulardan biride suyu içtikten sonraki ihtiyaç hakkında :smiley: başka türlü nasıl sorabilirdim bilemiyorum...

Fazla almanıza hiç gerek yok zira getirdiğinizin neredeyse yarısını geri götüreceksiniz :smiley:

Bir defa zaten dağda çok fazla yemek yenmiyor (en azından ben öyleyim :smiley:) bir de illa ki paylaşım yapıyoruz. fikir vermesi açısından benim yemek listem aşağıdadır;

- 1 paket makarna
- 2 paket hazır çorba (1 akşam, 1 sabah kahvaltısı için)
- 1 paket lavaş (özellikle arasına nutella sürünce çok başarılı oluyor, değil mi çiğdem? :smiley:) tabi bir de tok tutuyor.
- 2 paket tang
- 1 paket kuru üzüm
- 1 paket fındık
- 1 paket bebe püskeviti :smiley:
- isteğe göre domates, biber, soğan, sarımsak, yumurta

Süt tok tutması açısından iyi olur ama gaz yapma ihtimali yüksek bu yüzden laktozsuz süt tercih edilebilir.

Yine kendimi baz alarak söylüyorum; ben dağda çok fazla ihtiyaç gidermiyorum zira vücut zaten yakıyor. Küçük tuvalet için kamptan nisğeten uzak her yer uygundur. artık çiçek toplamak mı dersiniz taş toplamak mı dersiniz ne dersiniz deyin :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri