Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Kuyu güzel.Pişince kuyudan çıktıktan sonra yarım saat içinde yiyinki et lezzetini kaybetmesin Keçeleşmesin..Kuyunun dibinde tepsi vardır muhakkak.Çevirmeye gelince;Ateşi otuz cm. kadar etin arkasına alırsanız,bir duvarönüne veya ocağın içine yakarsanız ne etin altına tepsi koyar da pişen yanını çevirirseniz,ve pişen tarafını kese kese yerseniz, pişerken akan yağ ve suyunu ete tekrar bir bez parçasıyla,bir fırçamsı araçla sürerseniz ,yerken beni hatırlarsanızda hatırlamasanızda afiyet olsun.(Bir kebabcının damadı olarak önermelerimi lütfen hoş görün.)yanında dometes soğan biber ne güzel gider.