KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)
uzun zamandır böyle keyifli bir gün geçirmemiştim bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum formdan takip edip hayran kaldığım bir etkinliğin içinde bulunmak çok daha farklı
bugün daha bir keyifle geldim işe
bütün arkadaşlara yardımlarından sıcak karşılamalarından samimiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim
saygılar
Biz teşekkür ederiz Yücel abi, tekrar bekleriz
Nadir abi fotolar çok güzel ellerine sağlık
yücel' Alıntı:
uzun zamandır böyle keyifli bir gün geçirmemiştim bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum formdan takip edip hayran kaldığım bir etkinliğin içinde bulunmak çok daha farklı
bugün daha bir keyifle geldim işe
bütün arkadaşlara yardımlarından sıcak karşılamalarından samimiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim
saygılar
ilk kez katıldığımız bu tür bir etkinlikte biz de çok keyif aldık.
en kısa zamanda bir benzerini tekrarlamak dileğiyle, herkese herşey için teşekkürler.
Hava güzel arkadaşlıklar güzel herşey güzel, çok keyifli harika bir pazar günü geçirdik.
Nadir abi çektiğin fotolar harika ben özellikle konvoy halinde ilerlerken çektiğin fotoları çok beğendim acmatı kullanırken bu güzel fotoları nasıl çekmeyi başardın anlamış değilim
Helal sana valla Nadir abi