KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)
Senin araca pek gitmez OK144 Yücel abi
yavaş ve tamamen araziye odaklı bir araç için uygundur OK144
asfaltta ıslak zeminde performansı çok kötüdür, ama o aracı offroad hazırlarım yükseltme kiti ile diyorsan düşünülebilir ama yine de OK nın 7.5 16 ebadı çok büyük kalır o araç için, 3" yükseltme ile belki uyar ama çok detaylı bilgim yok Suzukici arkadaşlar bilgi verebilir belki
mertcim bugün arkadaşın yanına uğradım bana behçe ustayı önerdi detaylı bilgiyi ondan alırız dedi önümüzdeki hafta arkadaş yarış organizasyonunda yer alacakmış şileye offroadçılarda gelecekmiş tabi behçe ustada orda olacakmış bende gitmeyi düşünüyorum
zaten lastikleride alırsam ayrı jantta almam lazım onları yolda kullanamam
ustalarla bir görüşeyim aracın şekline o zaman karar vereceğim
neyse gezi bölümünü araçla meşgul etmeyelim önerisi olan arkadaşlar varsa suzuki bölümüne fikirlerini yazarlarsa sevinirim
saygılar sevgiler...
Mert gerekeni söylemiş zaten.Bence üzerindeki AT'ler şimdilik sana yeter Yücel.Bir de OK tipi lastikler asfaltta vuruntu ve benimki gibi büyük araçlarda kafa sallama yaparlar.Sen o sürtünme problemini gider bence eniyisi.
peki nadir abi ilk işim sürtünme problemini gidermek
gezide yanan arıza lambasından birşey çıkmadı serviste kontrol ettiler aldığın mazot yapabilir dediler
araç kendini korumaya alıp performansı düşürüyormuş zaten akşam dönerken dik yokuşları çıkmakta zorlanıyordu
lamba sönünce düzeldi
yavaş yavaş tanıyacağım aracı
saygılar