KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Rehavete kapılmayalım arkadaşlar.İdmanlara devam.Ben bu pazar 26.8 km yol 380 mt'den 1.640 mt'ye 1 günde 0 rakım'dan 1.640 mt yükselme.Bomba gibiyim ;D
murat arkadaşım 26.8 km lik çıkış iyi oldu 1640m ye ama ben son 50 m de nedense zorlandım....akşama güzel bir uyku çektim..sonraki bacaklarımın baya zorlandığını farkettim .neyseki 2 günde geçti.... eee nede olsa uzun zamandır yok böyle bir tırmanış....şimdi aynı konuştuğumuz gibi bir antreman daha yapalım uygun zamanda..
Efe ve Murat abi size explorer'dan ercan ve fatih abinin çok selamı var.Bu arada murat abi 2013 teki malum faaliyet için konuştum haklıymışsın -50 lerden bahsediliyor...Ama teknik olarak hiç sıkıntı yokmuş.
Efe ve Murat abi size explorer'dan ercan ve fatih abinin çok selamı var.Bu arada murat abi 2013 teki malum faaliyet için konuştum haklıymışsın -50 lerden bahsediliyor...Ama teknik olarak hiç sıkıntı yokmuş.
Teşekkürler tekrar görüşürsen sende selam söyle.
Malesef öyle kışları oldukça sert geçtiği bir çok raporda yazıyor.Yapacak bir şey yok.Dağın bize uyacağı mümkün olmayacağından,biz onun şartlarına uyacağız.
Emler için kondisyon faaliyetlerine devam.Hafta sonunu değerlendirmek adına Efe bey ve Ege'ile birlikte Maşukiye sırtlarından kartepe yürüyüş. Yine 21 km yol.Yine yorgunluk.
En çok zoruma giden ise,insanların telesiyej'le keyifli bir şekilde seyir tepesine çıkarken bizim o sıcakta buram buram terlememizdi.Tabiki ara sıra telesiyejdeki insanların keyili bir şekilde manzara seyrederken yukarıdan hello hello diye bize seslenişleri ;D ;D
arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ben gelemeyeceğim. uygun zemini hazırlayamadım. ters istikametten kendi imkanlarımla gelecektim kısmet değilmiş. bir daha ki etkinlikte umarım birlikte olabiliriz.