Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,160

Etiketler

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

Ne o Yüksel niye servise gidiyim...Evel Allah sadece periyodik bakım ;D

valla ben çelik tamponu sana yaptırmayı düşünüyorum servisle işim olmaz :smiley::smiley::smiley:
umarım uğur abide arkadaşımın aldığı cherokee gibi bir servis hezimetine uğramaz

Bu fotoğraf, Mustafa abinin üzerimde şiddet kullanması ile bana zorla çektirilmiş, ve yine metozori ile foruma yüklenmiştir....

100_6774.jpg

Fotoğraf yüklemekten arıza verdiğimden dolayı ve ötürüdür ki ;D TRT gibi çiçek-doğa fotoları huzurlarınızda ;D ;D

100_6874.jpg

100_6866.jpg

100_6663-1.jpg

100_6840.jpg

Muhteşem karakter Pala dayı ( soğucak yaylası muhtarı ) ;)

100_6792.jpg

100_6793.jpg

Mustafa abi, senin JEEP siyah değilmiydi ??? ???

100_6785.jpg

100_6855.jpg

yücel' Alıntı:
valla ben çelik tamponu sana yaptırmayı düşünüyorum servisle işim olmaz :smiley::smiley::smiley:
umarım uğur abide arkadaşımın aldığı cherokee gibi bir servis hezimetine uğramaz
Yaparım be Yücel sen geti arabayı sökelim plastikleri oturur bakarız ne yapıcağımaza karar verdikmi sen gerisini bana bırak

Jeep34' Alıntı:
Ne o Yüksel niye servise gidiyim...Evel Allah sadece periyodik bakım ;D

Şaka be abim allah göstermesin Ben her hafta arabanın bir yerlerileri eksik dönüyorumda ondan dedim abi zaten eksilen parçalarda gereksiz parçalar Egzost.Tampon köşesi falan ;D ;D

yücel' Alıntı:

Hayırdır nasıl bir hezimet ? yav..

eyvallah zaten senin tampon plaka yeri hariç :smiley::smiley: baya hoşuma gidiyor bider vinç oturttukmu değme keyfime
(tabi birde babamın görünce alacağı keyif var ya neyse :smiley::smiley: )

Jeep34' Alıntı:
Hayırdır nasıl bir hezimet ? yav..
şöyle diyelim uğur abi 15000 ytl lik bir araca 5000 ytl servis maliyeti çıkması gibi bir hezimet
ya servis çok uçuk yada aracın parçaları gerçekten uçuk rakamlar
zaten bu olaydan sonra çok sevdiğim 2001-2003 arası bir dizel almaktan vazgeçmiştim
gerçi seninki garantide o kadar uçuk rakamlar çıkarmazlar aracın 3 /1 fiyatı gibi

hural' Alıntı:
Bu fotoğraf, Mustafa abinin üzerimde şiddet kullanması ile bana zorla çektirilmiş, ve yine metozori ile foruma yüklenmiştir....

100_6774.jpg

Hakan'ım eline sağlık ta, buradaki "Jeep"in rolü ;D fazla vurgulanamamış galiba ???

Arkadaşlar cümleten iyi geceler...Sabah Şileden işe gidicem...yatmam lazım...öpüldünüz..saygılar..

iyi geceler uğur abi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle saygılar

Arkadaşlar banada müsade, artık ERROR vermeye başladım.Herkese hayırlı geceler iyi muhabbetler diliyorum.
Saygılar;

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR