Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,166
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

100_6867.jpg

Gezenbilir Off-road Grubu damgasını zirveye vuruyor. Bu arada Kido'da poz vermeye alıştı :D
100_6882.jpg

Üflesem ses çıkar mı aceepp... ;D ;D
100_6887.jpg

Etiketler

Ve, sevgili Serkan'ı (sduran) takdimimdir... Katıldığı ilk gezide bile, ilk kez aramızda olduğuna inanamayacağımız kadar samimi ve paylaşımcı bir insan. Diğer gezilerde de varım dercesine......

o zaman yeni geziyi planlamanın vakti gelmiş geçiyor ;D ;D ;D

hural' Alıntı:
Üflesem ses çıkar mı açar mı aceepp... ;D ;D
100_6887.jpg

Deliği arıyordum bulsaydım iyi bir konser verecektim ama çamurdan tıkanmış malesef :D :D

İşte özetle böyle bir geziydi... Evet yaahuu, biz neden geldik ki oradan :mad: ;D ;D

100_6803.jpg

Ne o Yücel fotoları görünce bakıyorum kurtlandın :eek:

sorma yüksel zaten cumartesi günü bursa yolunda sizi görürüm diye uğraştım ama saati denk getiremedim yoksa bi kapı numarasıda ben alacaktım
bugün yine servisteydim borulara takviye yaptırdım ama araç yükselmeden bu araziye girmem zor çevresinden dolaşarak gelirim ancak :smiley::smiley::smiley:

Sen o dereden geçtin ya yayladaki engeller vız gelirdi sana Yücel

Bu arada, bizim ateşli Niva'nın uslu ve temiz durduğu anlar da var.. Start anına kadar ;D ;D

100_6596.jpg

İŞte yardımlaşma budur...

100_6652.jpg

100_6644.jpg

Arkadaşlar iyi geceler dilerken...resimleri tekrar keyifle izledim...foto.mak.evde kaldı....yarın inşallah bende koyarım.... :smiley:

evet dereden geçişimin bugün sonuçları ortaya çıktı ön koruma demiri eğilip tampona yapışmış altaki kotuma gerçi plastikmiş oda kopmuş yan borular 3 cm geri kaymış :smiley: neyseki usta tanıdık fazla masrafı yoktu
birtek boyası özel olduğu için o biraz fazla tuttu çizilen ön tampona ve geçen çizdiğim çamurluğa boya atıldı
sonra arabayı şasi kupa arasına 4 cm takoz koyarak kaldıralım dediler ucuz bir çözüm yolu ama direksiyon mili ve radyatör sorun çıkarabilir birde şasi aynı yükseklikte kalacak yine sürtecek
başka çözüm yolları arıyorum 3''' yükseltme kitine baktım fiyat yüksek geldi yaz sezonu ölü sezon şimdilik alternatif arıyorum

Mustafa abi bu arada ön ayak ol sana zahmette...şu telsiz işini ayarlayalım...Yüksel ben ve Faruk kesin alıcaz..

gerçi dereden geçmek ...... ytl
içinde bulunduğum ortam baha biçilemez ;D ;D ;D ;D ;D

hural' Alıntı:
İŞte yardımlaşma budur...

100_6652.jpg

İki çekerlerin birbirine verdiği destek görüntüleri doğal !!!
Aynı dere geçişinde 4 çeker ;D ;D ;D Niva'lara yapılan destek nerede??? ??? ??? ???

bu arada unutmadan iki hafta önce nadir abinin bahsettiği mis köfte salonunu test ettim eşimle beraber şiddetle tavsiye ederim köfte severlere :smiley::smiley::smiley:

Evet haklısın Yücel paha biçilemez.
Birde Uğur abiye sor. Gerçi Uğur abi off-road yapmaktan kaynaklı YTL lerle tanışmadı ama parkurlarda dolaşırken gözlerinin içi gülüyor valla (Servise gidincede gülermi acep ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR