Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,129
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

MK51' Alıntı:
Hakan'ım eline sağlık ta, buradaki "Jeep"in rolü ;D fazla vurgulanamamış galiba ???

Teşekkür ederim abi de, denklanşöre ne zaman nasıl bastığınız çok önemlidir... Yani, işinize geldiği gibi :smiley: :smiley:

Etiketler

İşte böyle, Gezenbilir Off-road Grubu hafta sonunu Soğucak Yaylasında böyle değerlendirdi.

Bizler sadece iki günlüğüne özgürlüğümüzü ararken, yanımızdan umarsızca akan dere özgürlüğün gerçek sahibi olarak mutluluğunu fısıldıyordu kulaklarımıza. Daha yaylaya çıkmadan kendini hissettiren rüzgar, o muhteşem manzaranın ev sahibi olduğunu tenimize her dokunuşunda sert bir dille anlatıyordu. Çam ağaçları, tüm heybetleriyle kılıçlarını kuşanmış, korumaya almışlardı kendilerini, oysa ki korkacak bir şey yoktu, her birimiz bir dosttuk onlara. Bunu anlamakta da gecikmediler, rüzgarın sert tokatından korudular bizi. Güneş yerini geceye bıraktığında ise, adeta koruyucumuz olan çam ağaçları ile aramızda bir sis perdesi oluşmuştu. Sis, kısa aralıklarla etrafımızı kaplıyor, bizi hapsediyor, ardından serbest bırakıyordu.

Mesaj çok açıktı...

Burda patron DOĞA, bizler misafirdik.....

hural' Alıntı:
İşte böyle, Gezenbilir Off-road Grubu hafta sonunu Soğucak Yaylasında böyle değerlendirdi.

Bizler sadece iki günlüğüne özgürlüğümüzü ararken, yanımızdan umarsızca akan dere özgürlüğün gerçek sahibi olarak mutluluğunu fısıldıyordu kulaklarımıza. Daha yaylaya çıkmadan kendini hissettiren rüzgar, o muhteşem manzaranın ev sahibi olduğunu tenimize her dokunuşunda sert bir dille anlatıyordu. Çam ağaçları, tüm heybetleriyle kılıçlarını kuşanmış, korumaya almışlardı kendilerini, oysa ki korkacak bir şey yoktu, her birimiz bir dosttuk onlara. Bunu anlamakta da gecikmediler, rüzgarın sert tokatından korudular bizi. Güneş yerini geceye bıraktığında ise, adeta koruyucumuz olan çam ağaçları ile aramızda bir sis perdesi oluşmuştu. Sis, kısa aralıklarla etrafımızı kaplıyor, bizi hapsediyor, ardından serbest bırakıyordu.

Mesaj çok açıktı...

Burda patron DOĞA, bizler misafirdik.....
Hakan yazar mı olmaya karar verdin :D
nerden buldun bu lafları abi süper özet valla

Abicim, bu saate kadar sadece bilgisayar başında fotoğraf yükleyince, insan sıyırıyo işte :smiley:

yaa valla sorma bende bütün akşamdır sizin yazdıklarınızı okuyorum ama laf atamadım ortaya cumartesi sabah annem gelmişti izmirden ve onu ekip geziye geldim bu akşam da son akşamı gene ekip forumun başına geçemedim ama ara ara bakıp takip ettim
bişey kaçırmadım yani takipteyim :smiley:

Yücel bu hafta tanışıcaz umarım di mi ???
(daha tanışmadan Yücel diyorum ama kusuruma bakmasın umarım sadece samimi gördüğüm ortamdan dolayı )

Sanki bu ikisini yüklememişim gibi geldi ama..

100_6714-1.jpg

100_6717-1.jpg

Neyse, benim azıcık uykum geldi. Azıcık uyuyayım ben. Serkan iyi geceler, Yücel abi iyi geceler. herkese iyi geceler.. ( benim epey uykum gelmiş ) :smiley: :smiley:

umarım bir aksilik olmaz tanışırız serkan :smiley:
samimiyetten zarar gelmez ben genelde iş konuştuğum kişilere veya yeni tanıştığım insanlara bey derim saygıdan dolayı
ama sen artık yeni sayılmazsın :smiley:

artık bende dükkanı kapatıyorum yoksa sabah dükkanı açamayacağım iyi geceler diliyorum sevgiyle mutlu kalın :smiley:

Biraz foruma vakit ayıramayınca neler kaçırmışım meğer :D
Gerçekten güzel bir organizasyon olmuş. Fotoğraflar herşeyi anlatıyor zaten.
İnşallah yakın zamanda tüm aile üyelerimizi ve araçlarını bir araya toplayıp güzel bir organizasyon icra edebiliriz.
En azından şuan aklıma bir iki fikir geldi, bazı noktaları netleştirip öyle açayım bir başlık umarım çok hoş bir gezenbilir buluşması daha gerçekleştiririz.

Gezenbilir'in 1.yaşında inşallah yağmurlar yağmış olur ve bizde güzel bir off-roadlu buluşma yaparız.

Herkese sevgiler saygılar.

bende 4x4 yok ama resimleri görünce kendi aracımla peşinize takılasım geldi (aracı yaylada bırakma olasılığına rağmen)...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR