Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 18 Tem 2007 #225 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Vay Yücel nasılsın....Senide özledik yahu...Ufak çaplıda olsa gezi yaparız umarım
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Vay Yücel nasılsın....Senide özledik yahu...Ufak çaplıda olsa gezi yaparız umarım
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 18 Tem 2007 #226 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Ne demek Faruk her zaman gelirim..saat 5.30 olduğu için köprüye kalmayalım dedik....Bi dahakine söz.. Genişletmek için tıkla ... Peki abi herzaman beklerim,ayrıca zaten birbirimizle herhangi bir gezi programı dışındada görüşelim diyorum ben,her zaman her yerde dostluk...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Ne demek Faruk her zaman gelirim..saat 5.30 olduğu için köprüye kalmayalım dedik....Bi dahakine söz.. Genişletmek için tıkla ... Peki abi herzaman beklerim,ayrıca zaten birbirimizle herhangi bir gezi programı dışındada görüşelim diyorum ben,her zaman her yerde dostluk...
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 18 Tem 2007 #227 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Evet Hakan'cım çok iyi anlamışsın..bravo....burada yazılmaz ama yüz yüze konuşuruz... Genişletmek için tıkla ... Mesaj alınmıştır abim...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Evet Hakan'cım çok iyi anlamışsın..bravo....burada yazılmaz ama yüz yüze konuşuruz... Genişletmek için tıkla ... Mesaj alınmıştır abim...
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 18 Tem 2007 #228 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) frkbdr' Alıntı: Peki abi herzaman beklerim,ayrıca zaten birbirimizle herhangi bir gezi programı dışındada görüşelim diyorum ben,her zaman her yerde dostluk... Genişletmek için tıkla ... Aslolan mükemmelliyet de bu değil mi
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) frkbdr' Alıntı: Peki abi herzaman beklerim,ayrıca zaten birbirimizle herhangi bir gezi programı dışındada görüşelim diyorum ben,her zaman her yerde dostluk... Genişletmek için tıkla ... Aslolan mükemmelliyet de bu değil mi
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 18 Tem 2007 #229 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Tabiiki Faruk..gezi dışındada benim kapım tüm arkadaşlara her zaman açık...Ben burada olmaktan çok mutluyum....(anlatılmaz..yaşanır)
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Tabiiki Faruk..gezi dışındada benim kapım tüm arkadaşlara her zaman açık...Ben burada olmaktan çok mutluyum....(anlatılmaz..yaşanır)
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 18 Tem 2007 #230 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) İyi akşamlar arkadaşlar Uğur abi gitmişsin şile ye Hemen geçmişin pc nin başına
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) İyi akşamlar arkadaşlar Uğur abi gitmişsin şile ye Hemen geçmişin pc nin başına
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 18 Tem 2007 #231 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) sduran' Alıntı: şu rotalar bölümünün en üstünde ağaçlı yakınındaki göl benim çok ilgimi çekti bu hafta sonu için orası nası olur arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Uğur ve Yüksel; Serkan'ın söylediği, size bugün bahsettiğim göller bölgesi... Hafta sonu için ne dersiniz?... Tüm ekip bir incelesin, yarın konuşalım isterseniz...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) sduran' Alıntı: şu rotalar bölümünün en üstünde ağaçlı yakınındaki göl benim çok ilgimi çekti bu hafta sonu için orası nası olur arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Uğur ve Yüksel; Serkan'ın söylediği, size bugün bahsettiğim göller bölgesi... Hafta sonu için ne dersiniz?... Tüm ekip bir incelesin, yarın konuşalım isterseniz...
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 18 Tem 2007 #232 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Ekip tamamsa şimdi de konuşabiliriz...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Ekip tamamsa şimdi de konuşabiliriz...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 18 Tem 2007 #233 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Ne yapıyım Yüksel..bir ailede burası değil mi?
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Ne yapıyım Yüksel..bir ailede burası değil mi?
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 18 Tem 2007 #234 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) C.tesi öğleden sonra kaçalım yine biryerlere şöyle sulak bir yerler olsun derim ben.Neresi olacağı hakkında fikirleri olan arkadaşlar varmıdır acep?
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) C.tesi öğleden sonra kaçalım yine biryerlere şöyle sulak bir yerler olsun derim ben.Neresi olacağı hakkında fikirleri olan arkadaşlar varmıdır acep?
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 18 Tem 2007 #235 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Mustafa abi iyi akşamlar güzel haberlerini bekliyorum..Burdan hatırlatma babında söyledim...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Mustafa abi iyi akşamlar güzel haberlerini bekliyorum..Burdan hatırlatma babında söyledim...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 18 Tem 2007 #236 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Vay Yücel nasılsın....Senide özledik yahu...Ufak çaplıda olsa gezi yaparız umarım Genişletmek için tıkla ... iyiyim uğur abi teşekkür ederim konuşlamalardan seninde çok iyi olduğunu görüyorum valla bende sizleri özledim umarım bu cumartesi özlem gideririz
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Jeep34' Alıntı: Vay Yücel nasılsın....Senide özledik yahu...Ufak çaplıda olsa gezi yaparız umarım Genişletmek için tıkla ... iyiyim uğur abi teşekkür ederim konuşlamalardan seninde çok iyi olduğunu görüyorum valla bende sizleri özledim umarım bu cumartesi özlem gideririz
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 18 Tem 2007 #237 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Zaten yarın oldu Mustafa abi .....benden.....Tamamdır
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Zaten yarın oldu Mustafa abi .....benden.....Tamamdır
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 18 Tem 2007 #238 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) İsoff ta seyrettiğimiz videolardan sonra canım sulak yerler çekti birden ;D ;D
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) İsoff ta seyrettiğimiz videolardan sonra canım sulak yerler çekti birden ;D ;D
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 18 Tem 2007 #239 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) frkbdr' Alıntı: Mustafa abi iyi akşamlar güzel haberlerini bekliyorum..Burdan hatırlatma babında söyledim... Genişletmek için tıkla ... Farukcum biraz sabır... Anladım ben seni...
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) frkbdr' Alıntı: Mustafa abi iyi akşamlar güzel haberlerini bekliyorum..Burdan hatırlatma babında söyledim... Genişletmek için tıkla ... Farukcum biraz sabır... Anladım ben seni...
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 18 Tem 2007 #240 Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Valla biz hazırız,neticelere bağlanabilirse yada en azından şekillenmeye başlarsa güzel olur derim..
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) Valla biz hazırız,neticelere bağlanabilirse yada en azından şekillenmeye başlarsa güzel olur derim..