Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,031

Etiketler
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

yuysal' Alıntı:
C.tesi öğleden sonra kaçalım yine biryerlere şöyle sulak bir yerler olsun derim ben.Neresi olacağı hakkında fikirleri olan arkadaşlar varmıdır acep?

Biz öğlene kadar ne yapıcaz ??? Yüksel?

Evet bencede 2 gün geçti bu son gezinin üstünden...küllendi artık...maziyle yaşamayalım :D

Yücelde öğleden sonra uygun olur demişti Mustafa abi...onlar gelene kadar laflarız bizde :smiley:

Yeni çamurlar, tepeler, çukurlar. Yeni fotoğraflar. Hattaa yeni çobanlar :smiley:

abi benim için plan bozmayın siz sabahtan giderseniz bende gittiğiniz yere gelmeye çalışırım kaybolmadan :smiley:

Vallahi arkadaşlar ne yalan söyliyeyim, "şelale" etabından sonra benim gönlüm biraz açık ve yeşil alan ister.
Yanında bira sulak, birazcıkta ağaçlık olursa tadından yenmez derim... Göller bölgesi biraz "cuk" oturdu bu tarife...

Mustafa abi cumartesi benim oraya gelirsiniz sabah,araçlara yaptıracağımız şeylerle ilgili çalışmalara bakarız diyorum...

MK51' Alıntı:
Biz öğlene kadar ne yapıcaz ??? Yüksel?

Ben çalışıyor olucam abi :( :(
frkbdr' Alıntı:
Mustafa abi cumartesi benim oraya gelirsiniz sabah,araçlara yaptıracağımız şeylerle ilgili çalışmalara bakarız diyorum...
İyi fikir Benim işyeri de yakın Faruk un oraya bende işim bitince atlar gelirim yanınıza.

Faruğun sölediği bana uyar....Mustafa abi Yüksel ömerlinin oralardada bahsettiğin yerlerden var demişti..Ama neresi olursa ben gelirim...bu arada yüksel heralde jenny dinliyor sanırım :D

Kalp kalbe karşı... siz bunları yazarken ben de aşağıdakileri yazıyordum...

yücel' Alıntı:
abi benim için plan bozmayın siz sabahtan giderseniz bende gittiğiniz yere gelmeye çalışırım kaybolmadan :smiley:

aca beraber, kanca beraber...
Göller bölgesi okeyse, öğlene kadar bizde Uğur seninle biraz Yüksel'e biraz Faruk'a biraz Cengiz'e takılırız..
sonra da hep beraber gazlarız...

MK51' Alıntı:
Vallahi arkadaşlar ne yalan söyliyeyim, "şelale" etabından sonra benim gönlüm biraz açık ve yeşil alan ister.
Yanında bira sulak, birazcıkta ağaçlık olursa tadından yenmez derim... Göller bölgesi biraz "cuk" oturdu bu tarife...

Bana uyar Hem avrupa yakasındaki gelemeyen arkadaşlarlada görüşmüş oluruz
Bu haftada deplasmana gidelim.

Tamam Mustafa abi uyar........Yarın dükkanı ben açıcam arkadaşlar...onun için müsade istiyorum.....herkese iyi geceler..kalın sağlıcakla :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.