Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,012
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

Bu göller bölgesinde bata,çıka olayı varmı acaba...yani artık ben şahsen esaslıca ilk gördüğüm bataklığa saplanmak istiyorum.. ;D ;D ;D

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Faruğun sölediği bana uyar....Mustafa abi Yüksel ömerlinin oralardada bahsettiğin yerlerden var demişti..Ama neresi olursa ben gelirim...bu arada yüksel heralde jenny dinliyor sanırım :D

Evet uğur abi dinliyorum nerden bildin
Ömerli civarında bildiğim hafif off-road olacak şekilde dere geçişli ağaçlı cayır çimeni yerler var Faruk ve Hakan da biliyor orayı.
Mekan çok güzel ama kesmez bizi ona göre. ;D ;D

Göl var sanırım fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla... Artık oraya girersek, kıyıdakiler olta sallarlar bize :smiley:

yuysal' Alıntı:
Evet uğur abi dinliyorum nerden bildin
Ömerli civarında bildiğim hafif off-road olacak şekilde dere geçişli ağaçlı cayır çimeni yerler var Faruk ve Hakan da biliyor orayı.
Mekan çok güzel ama kesmez bizi ona göre. ;D ;D

Haklısın Yüksel, kesmez hiç birimizi oralar.. Oldukca hafif bir etap..

Tamam o zaman... Faruk müsaitsen, buluşma yerimiz senin işyeri olsun... işi biten oraya gelsin.
Faruk'a gelemeyecekler ve karşıdan gelebilecek diğer arkadaşlar için de bir buluşma yeri ve saati belirliyelim isterseniz...

hural' Alıntı:
Göl var sanırım fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla... Artık oraya girersek, kıyıdakiler olta sallarlar bize :smiley:

Onlardan önce biz vincin kancasını sallarız merak etme Faruk. Sen rahat rahat bat kardeşim biz seni kurtarırız.

Herkese iyi geceler.. Sevgili pilotum, sabah demli çayı hazırlatırsan sevinirim..

Abiler ve arkadaşlar bende yüksek müsadelerinizle ayrılmak durumundayım hepinizi hayırlı geceler dilerim.( ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN )

Göller bölgesi tam olarak neresi bilmiyorum ama kemerburgaz tarafında ise kemerburgaz shell de buluşabiliriz.

Evet... Bu işi yarın bağlıyalım...
Son gezilere katılmayan arkadaşlarda gelsin, fikirlerini söylesin bu arada...
iyi geceler...

MK51' Alıntı:
Tamam o zaman... Faruk müsaitsen, buluşma yerimiz senin işyeri olsun... işi biten oraya gelsin.
Faruk'a gelemeyecekler ve karşıdan gelebilecek diğer arkadaşlar için de bir buluşma yeri ve saati belirliyelim isterseniz...

Mustafa abi ben müsaitim size uyarsa benim içinde hareket öncesi birer kahve ikram etmek zevk olur..

Evet bencede yarın bağlayalım.Herkese iyi geceler ben kaçtım..

hepinize iyi geceler diliyorum nasılsa zaman var ortak bir karar alırız

ben yine deniz aktivitesinde olacam, gelemeyecem ama Ağaçlı yakınındaki göl çok keyifli olur, bol bol tepe hendek var, göllerle dolu çok güzel bir oyun ve piknik alanı
Kemerburgaz Shell'in tam karşısındaki yoldan giriliyor, piknik alanına girmeyip sola yukarı devam edin, 4-5 km. sonra solda toprak yol ve bariyer var, geçip sağlı devam edin göllere çıkarsınız

sduran' Alıntı:
şu rotalar bölümünün en üstünde ağaçlı yakınındaki göl benim çok ilgimi çekti bu hafta sonu için orası nası olur arkadaşlar

Vay mert nasılsın ?.....e gelmedi sonbaharda senide görelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR