Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,009

Etiketler

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

iyiyim uğur abi
yok vaktim de olmadı bi de nakit sıkıntısı var biraz malum yeni motor yaptırdım :(

Doğru söylüyosun...motor masraflı iş....hobi içinde sıkıntıya girilmez..yavaş yavaş...

Kit var yurt dışında....ama işçiliği bayağı karmaşık...hata yapmamak adına full araştırmadayım...olacak inşallah :smiley:...(inşallah bende başka masraf etmem)

abi girelim artık şu araziye araç asfaltta parçalanmaya başladı :smiley:
biraz önce baktım sis kırılmış öndeki arabalardan birisi kıskanıp taş attı heralde :smiley:

evet abi iyi araştırmak lazım çok çeşit var ve dogrusunu bulmak gerekli en önemlisi fren hortumlarının uzunlugu fazla yükseltirsen onları da değiştirmek zorunda kalırsın

yücel' Alıntı:
abi girelim artık şu araziye araç asfaltta parçalanmaya başladı :smiley:
biraz önce baktım sis kırılmış öndeki arabalardan birisi kıskanıp taş attı heralde :smiley:
tamamen katılıyorum benim de lastik patladı asfaltta gitmekten ;)

Selam Serkan inşallah tanışacaz şehirde durduğum ve dalışa gitmediğim bir hsonu :smiley:
Olympos a gidiyoruz bu hsonu
Uğur abi selam, sonbaharı bulmaz yahu :smiley:
haftaya Bursa'da hava oyunları var etkinlikler altında da var, ona gidicez hem yamaç paraşütü yapacaz hem kamp hem de offroad'tan da bahsediliyor siz de gelsenize

mert offroad dan bahsedilmesede bu ekip gelirse zaten kendi offroad ını yapar ;D
hepsi genç kanı kaynıyor yerlerinde duramazlar :smiley:

Mert'in bilgileri güzel bence...

(Ağaçlı yakınındaki göl çok keyifli olur, bol bol tepe hendek var, göllerle dolu çok güzel bir oyun ve piknik alanı
Kemerburgaz Shell'in tam karşısındaki yoldan giriliyor, piknik alanına girmeyip sola yukarı devam edin, 4-5 km. sonra solda toprak yol ve bariyer var, geçip sağlı devam edin göllere çıkarsınız)

Faruk'un işyerine gelemeyecek olanlar ve karşıdan gelecek arkadaşlarla'da Kemerburgaz Shell'de buluşabiliriz..
Mesela saat 13.30'da...

Uygun olmayan arkadaşlar bilgi versin...

peki piknikte yapıp mangal yakacakmıyız geçmi kalırız aperatif yiyeceklerlemi gelelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR