yuysal' Alıntı:C.tesi öğleden sonra kaçalım yine biryerlere şöyle sulak bir yerler olsun derim ben.Neresi olacağı hakkında fikirleri olan arkadaşlar varmıdır acep?
sizin gezinizin üstünden 2 gün geçti ya ben ne yapayımJeep34' Alıntı:Evet bencede 2 gün geçti bu son gezinin üstünden...küllendi artık...maziyle yaşamayalım![]()
MK51' Alıntı:Biz öğlene kadar ne yapıcaz ??? Yüksel?
İyi fikir Benim işyeri de yakın Faruk un oraya bende işim bitince atlar gelirim yanınıza.frkbdr' Alıntı:Mustafa abi cumartesi benim oraya gelirsiniz sabah,araçlara yaptıracağımız şeylerle ilgili çalışmalara bakarız diyorum...
yuysal' Alıntı:İyi fikir Benim işyeri de yakın Faruk un oraya bende işim bitince atlar gelirim yanınıza.
yücel' Alıntı:abi benim için plan bozmayın siz sabahtan giderseniz bende gittiğiniz yere gelmeye çalışırım kaybolmadan![]()
MK51' Alıntı:Vallahi arkadaşlar ne yalan söyliyeyim, "şelale" etabından sonra benim gönlüm biraz açık ve yeşil alan ister.
Yanında bira sulak, birazcıkta ağaçlık olursa tadından yenmez derim... Göller bölgesi biraz "cuk" oturdu bu tarife...