Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,379

Gezenbilir' in en geveze üyesi sizce kim? :)

• Kullanılan toplam oy
    8
Ynt: Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Bunu şehir içi 350 yakıp şehir içinde 650 yakan beyfendiye sormak lazım. Bir tahmin pardon bir bilimsel veri verecektir mutlaka..
Ama normal gelmedi bana. Bir kutup başını söküp tekrar takın bakalım düzelecek mi? Olmadı uzman arkadaşlar illaki konuyu görecek ve size yardımcı olacaktır.
Keyifli forumlar....
............ alp bey kutup başını bulamadığım için bu resimde gözüken bütün her şeyi söktüm bakalım nasıl olucak[attachment=1]

12028301_912080_mip4606.jpg

Etiketler

yakayım ben ozaman bu arabayı lpg derdimde kalmazzz ;D ;D

Yıl 2008 aylardan Ekim Ayhanbursa bey ilk mesajını LPG diye atıyor. yıl 2009 aylardan Haziran Ayhan bey hâla LPG diyor...
offffff offfffff....

serkann' Alıntı:
dokunmayın bursalı hemşerime....yakarım bu gezegeni....8)
allah razı olsun çekmedim bu alpaslan bey den çektiğim kadar hiç bişeyden

yasarergun' Alıntı:
hepimizde o potansiyel var :D

dana 44 diferansiyelden başlayan konu pekala "manikürde hangi tırnak törpüsü ?" şeklinde devam edebilir.
....tabi buda ilginç ama ben konuya yoğunlaşalım derim lpg ile tasarruf nasıl yapılabilir lütfen ;D ;D

yasarergun' Alıntı:
80-90 la seyredersen, kalkışta ani hızlanmaya çalışmazsan, en kısa sürede son vitese geçiş yapıp sabit gazla gidersen fabrika değerlerine yakın yakarsın diye biliyorum.

Abi ciddiye mi aldın sen bu üyeyi! smile kullanmamışsında. Ciddi ciddi olmuş. Öyle ise yazık olmuş vaktinede.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Estağfirullah abi... Biz buna sayın ulan Ayhan beyin densizliği diyelim ;D
fesat sın fesat bilginin yeri ve zamanı olmaz alp hiç bir şeye gene saygın kalmadı abi siz onun densizliğine bakmayın ben yakıt değerlerini dikkate alıcamm ;D :mad: :eek: ??? 8) :( ??? ;) :D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri