<div class="bbWrapper"><ol>
<li data-xf-list-type="ol">
<blockquote data-attributes="member: 162218" data-quote="JackDaniel's" data-source="post: 1446134"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1446134"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1446134">JackDaniel's' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<ol>
<li data-xf-list-type="ol">
<blockquote data-attributes="member: 162218" data-quote="JackDaniel's" data-source="post: 1446134"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1446134"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1446134">JackDaniel's' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<ol>
<li data-xf-list-type="ol">Aramıza hoşgeldin Güray bende bir kaç yıldır kamp hayatına düşkünlük ve gezmeye görmeye meraklı biri olarak, aynı senin derdine müzdarip biri olarak buraya geldim. Karavanımı yapmak! Geldiğime çok pişman oldum. Bu site adamda bağımlılık yapıyor. Facebook gibi bağımlılık yapıyor. Kitap okumayı bıraktım gece gündüz, otobüste, metroda, ayakta, yatakta, aklıma geldikçe açıp okuyorum.</li>
</ol>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Aramıza hoşgeldin Güray bende bir kaç yıldır kamp hayatına düşkünlük ve gezmeye görmeye meraklı biri olarak, aynı senin derdine müzdarip biri olarak buraya geldim. Karavanımı yapmak! Geldiğime çok pişman oldum. Bu site adamda bağımlılık yapıyor. Facebook gibi bağımlılık yapıyor. Kitap okumayı bıraktım gece gündüz, otobüste, metroda, ayakta, yatakta, aklıma geldikçe açıp okuyorum.</li>
</ol>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
</li>
</ol></div>