<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 189289" data-quote="Niennasill" data-source="post: 1565247"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1565247"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1565247">Niennasill' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Güzel insanlar,<br />
<br />
Nereden başlasam bilemiyorum aslında.<br />
<br />
Galiba ben geldim demek yerine biraz daha detaya inmem, uzun uzadıya bir selam verip yeni bir hayatın eşiğinde dururken kendime de haydi bakalım başlıyoruz demem gerektiğini düşünüyorum hayatımın en temel, en redikal kararlarını aldığım bu günlerde.<br />
<br />
Elbette en basiti "hemşerim memleket nire" sorusunun cevabı olan atadan Üsküdar Selimiye'li olduğumu söyleyerek lafa girmek olacak.<br />
<br />
Babacığımı erken kaybetmenin sonucunda hayat mücadelesine çocuk yaşta atılmak zorunda kalmak ama şansında yaver gitmesi ile İTÜ bilgisayar mühendisliği bölümünü bitirip yurtdışına çıkarak 15 sene gibi bir zaman orada çalıştıktan sonra doğduğum topraklara vatanıma geri dönüş, hayatımın anlamı olacak kadın ile tanışmam, yaklaşık ilk 40 senemi anlatmak için yeterli bir girizgah.<br />
<br />
Şimdilerde 47 den gün aldığım bu günlerde geriye dönüp baktığımda herhalde ilk gençlik günlerimden bu yana meşgul olduğum scuba diving, bitmek tükenmek bilmeyen iki teker aşkı ve doğa sevdasını birleştirip yaptığım uzun motosiklet yolculukları ve kamplar bahsedeceğim kararı alabilmemin zemini oluşturdu.<br />
<br />
Motosiklet ve doğa aşıklarının her yerde her şekilde birbirleri ile kırk yıllık dost gibi selamlaşmaları, yardımlaşmalarının anlamını yaşadım seneler içinde. Şimdiyse doğaya saygılı bütün uzun yol yolculuklarında olduğu gibi, yolun başka bir sapağının güzelliğine kapılıp oradan girmeye karar verdik, aynı dostluğun evini arkasında taşıyan insanlarda da olduğunu bilerek.<br />
<br />
Evet o kervana bizde katıldık. Hani şu evimi sattım çekme bir karavan aldım yollara düşüyorum dedikleri kervana.<br />
<br />
Daha yolun çok başındayız henüz evimizi topluyoruz, ne kadar gereksiz eşya biriktirmişiz, hiç ihtiyacımız yokmuş bunlara aslında düşüncesinin somut halini yaşama evresindeyiz henüz.<br />
<br />
Ama eminimin ki sizlerle bir yerlerde bir şekilde karşılaşacağız yollarda bir yerlerde bir gün, belki sadece selamlaşır, belki bir çay içer, belki de bir lastik değiştiririz, kim bilir...<br />
<br />
O yüzden şimdiden hepinize selam olsun..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba,<br />
<br />
Umarım karavancılık hayatında aradığınızı bulursunuz.<br />
Foruma hoşgeldiniz, Keyifli forumlar!...</div>