<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 195135" data-quote="oktufan" data-source="post: 1578367"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1578367"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1578367">oktufan' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba, Adım Okan. Balıkesir de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyomedikal Teknikeri unvaniyla kamu personeli olarak görev yapmaktayım. Evli bir çocuk babasıyım. Eşimde bende kamp hayatını severek yıllarca bir çok yerde çadır kapı yaptik, çocugumuza da bu sevgiyi elimizden geldiğince aşılamaya çalıştık. Bir kaç hafta önce yıllarca hayalini kurduğumuz karavanimiza kavuştuk, başlangıç olarak hem boyut hem ağırlik avantajı ile Başkent Pixel 2.30 la karavan hayatına giriş yaptık. Formu uzun süredir takip ediyordum ancak üyelik bugüne nasip oldu. Kendim kamu personeli olmam yanında ayrıca 3 yıldız CMAS dalgic lisansı sahibiyim. Yaklaşık 12 yıl dalış okullarında eğitmenlerle yardımcı olarak çalıştım ve kendimi geliştirdim. Ayrıca, 16 yaşımdan beri bateri, piyano, bas gitar gibi ensturmanlari calabiliyorum ancak uzun bir sure profesyonel olarak bateri çalarak bir çok sanatçıya eşlik ettim ve tekniği ile eğitim verdim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hoşgeldiniz Okan Bey,<br />
Keyifli Forumlar. Pixel 2.30 Hayırlı olsun. Güzel geziler ve kamplarda kullanılsın. Tekerine taş değmesin.<br />
Sevgiler...</div>