Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,121,646

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957

Etiketler


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese selamlar ben burçin deveci tekirdağ çorludanım ford bronco II araç sahibiyim. kimyagerim av balık dalış doğa sporlarının tümü ile ilgileniyorum herkese keyifli paylaşımlar diliyorum
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba , değerli doğa dostları , Sitenize arkadaşlarımızın keyifli anlatımları sonunda bizde üye olduk Özdağ ailesi olarak . Ancak bu güne kadar kendimizi tanıtamadık .. Biz eşim leyla ve ben emeklililk sonrası Antalya'da yaşamaya karar verdik. 1996 yılından buyana Karavancıyız.İstanbul kamp karavan derneğine üye idik. şimdi Antalya kamp karavan derneğine üyeyiz. Ayrıca, Karavancılığımıza ilaveten ; Gençliğimizde kullandığımız motosiklet sevdamızı , Antalya'ya gelince tanıştığımız güzel dostlarımız vesilesi ile geliştirdik. yaz aylarında karavan gezileri yapıyor ( yur içinde ) sonbahar, kış ayların dada üyesi bulunduğumuz Akdeniz Motosiklet Kulübü arkadaşlarımızla Motorsiklet gezileri yapıyoruz... gezi notlarımızı üyesi olduğumuz dernek ve kulübün internet sitesinde paylaşmaktaydık. bundan böyle sizlerle de paylaşmayı istiyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz..

Akil Özdağ

Marmok2
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben Nazım Kahraman Çorumdan,şu kısa süre içinde bu forumun bağımlısı oldum doğaya aşık biriyim bi o kadarda otomobillere aşığım özellikle arazi araçlarına ama şimdiye kadar kaç tane arazilin oldu derseniz hiç ;D şimdilik bakmakla incelemekle yetiniyorum ancak bu yılın sonunda allah nasib ederse sizlerin değerli fikirlerini alarak hem aile kullanımı hemde doğa gezileri için kullanabileceğim ikinci bir araç almayı planlıyorum, hepinize bol keyifli günler diliyorum.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,ben izmirden tuncay doğayı ve fırsat buldukça doğa yürüyüşü yapmayı çok severim.Gezenbilir'i keşfettiğimden beri hayran oldum ve aranıza katılmak istedim,herkese sevgiler,saygılar inşallah birlikte birçok etkinliklere katılırız tün doğa dostlarını seviyorum. :D

DSC01681   Kopya
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sayın Akil bey , nasıl belli oluyor dersini çalışan , akıllı insan .tebrik ediyorum sizi .Bizde 15 yıl oluyor emekli olalı ;on yıldır da çocukları evlendirdik , hanımla yalnız vaziyette yaşadıkta, sadece yazlıkta çakılı kaldık ,hiç aklımıza gelmedi eminol bir karavan temin etmek .geçen yaz baltık gezisinde costa cruise la gezerkan gemi varnemundo ''Berline bağlı bir liman '',ya uğradı orada gördük dünya caravan cılar günü imiş meğer siz deyin beşbin ben deyim onbin laf gelişi; müthiş kalabalık bir caravan gurubuna rastlayınca eşimle bizim aklımız başımıza geldi .Hemen yurda dönüşte başladık biz nasıl karavan olmalı diye ararken ilanlara baktık aradığımızı bulamadık .Yaptırmaya kararverdik ve ben hemen sıfır bir mersedes sprinter aradım .Ama SÜRPRİZ birşekilde sıfır araba içinÖTV vergisi olduğunu SAÇMA BİRŞEY..öğrendik . Bunun üzerine beş yaşında bir sprinter kamyonet ,kasasını atıp şase olarak erba caravan firmasına verdik ama bunun da çabuk yapılamıyacağı söylenince sabırla yapılmasını bekledik ve bizim karavan şuanda mersedes servisinde önümüzdeki hafta zannederim 06 platakılırsa bu hırsla biz başlıyacağız gezmeye yurt içi ve yurtdışı seyahatler hakkında arştırmalar yapıyoruz .benim gördüğüm kadarı ile kafa dengi 5-6 arkadaş biraraya gelebilinirse ozaman çok güzel olacağını tahmin ediyorum .üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah gezdiğimiz yerlerde karşılaşmak ümidi ile güzel günler dilerim..Nurettin Evciler
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm yeni üye arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst