Google Earth Nokta Konusunda Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,767

uda4a

Kamp II
Mesajlar
486
Tepkime Puanı
1
Yer
Ankara
Çamlıdere - Kızılcahamam Soğuksu milli parkı arasında bulunan dağlık bölgede, bildiğim kadari ile TRT nin akbaba ları izlemek ve belgesel çekmek için inşaa ettiği 3 adet kulubenin olduğu zirve nin earth üzerinde koordinat yada nokta sını bilen arkadaşlardan alabilirmiyim.Google earth üzerinde aradığım kulubenin fotoğrafı bulunuyor ama doğru noktada olmadığını düşünüyorum.Bu civarda bir parkur hazırlamak istiyorum kendime teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Google Earth Nokta Konusunda Yardım

Bu kuleleri bende merak ettim, çok güzel yürüyüş rotası belirlemişsiniz.
 

Ynt: Google Earth Nokta Konusunda Yardım

Merhaba,
Bu parkuru yaklaşık 2,5 sene önce yürüyüş grubu ile yürümüştüm fakat ozaman pek yürüdüğümüz yerlerin rota, yön, güzergahı ile ilgilenmiyordum.
Bu sene genelde bir kaç arkadaş yürüyüşe gidiyoruz,Kulelerin olduğu yeri bulmak konusunda sıkıntı yok fakat aracımıza sabit kalacağı için en uygun rota seçimini yapmak biraz zor oluyor.
Uygun bir hafta sonu yürümek isterseniz,bir kaç arkadaşla beraber düşünebiliriz bu yürüyüşü.
 

Ynt: Google Earth Nokta Konusunda Yardım

GE üzerinde 3 boyut yapamaz mısınız.?

Kuleler en yüksek noktada mı.?
 

Ynt: Google Earth Nokta Konusunda Yardım

TezzMertek' Alıntı:
GE üzerinde 3 boyut yapamaz mısınız.?

Kuleler en yüksek noktada mı.?

Merhaba,
Aslında belki ben yanlış tabir ediyorum sanırım,bizde alışkanlık olmuş gözetleme kulesi tabiri yüksek yapıları andırıyor ama benim bahsettiğim kuleler, zirve nin biraz altında orman yolu üzerinde kurulu küçük bekçi kulubesini andırır yapı aslında.
yerini iyi kötü tahmin ediyorum araçlar sabit kaldığı için aynı noktaya dönmektense, soğuk su milli parkına inmenin bir yolunu düşünüyorum.
en az 2 araçla çözülebilir
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst