Grand Cheeroke 2006 Kullananlar Bilgi Talep Ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omuraycil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,158

Etiketler
koltuk şekli değişmiyor. kaplaması değişiyor. süspansiyon da ise overland olursa konfor ayarı oluyor. yoksa kazık gibi. 2008 öncesindeki tüm modellerin koltukları zaten daha rahat. ayrıca makyajsızlarda dijital değil normal türde anahtarı var ki hararetle tavsiye edilir. dijital anahtar bozulursa olduğunuz yerde kalıyorsunuz.

koltuk şekli değişmiyor. kaplaması değişiyor. süspansiyon da ise overland olursa konfor ayarı oluyor. yoksa kazık gibi. 2008 öncesindeki tüm modellerin koltukları zaten daha rahat. ayrıca makyajsızlarda dijital değil normal türde anahtarı var ki hararetle tavsiye edilir. dijital anahtar bozulursa olduğunuz yerde kalıyorsunuz.
Ben 2006 model dusunuyorum daha yuksegine butcem yetmiyor

OM642 kodlu 3.0crd 218hp mercedes mıtorun gücünü bu güçte 10lt mazotu hiçbir bu bütçede hiçbir araçta bulamazsınız. Limited versiyon doluluğu ve konforu ile rahat ettirir sizi. Bir 2006 wk kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim düzgün araç bulursanız üçe beşe bakmayın derim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakin gidebilirseniz , yazın ve uzun yolda sabit hız ile, 8 litre civarına düşüyor ince lastiklerle. om642 şahane motor.

sakinden kasıt nedir? :smiley:

mesela 110-120 arası gibi diyebilir miyiz? ya da 140-150 arası sizin uzun yol ölçümünüz nasıl?

bende yine bir kıpırdanma olmaya başladı, iki aracı teke düşürüp hem ekonomi yapim hem de Jeep i yenilim diyorum, 2006-2007 bakmaya başladım ama tabi kısmet

mesela 110-120 arası gibi diyebilir miyiz? ya da 140-150 arası sizin uzun yol ölçümünüz nasıl?

bende yine bir kıpırdanma olmaya başladı, iki aracı teke düşürüp hem ekonomi yapim hem de Jeep i yenilim diyorum, 2006-2007 bakmaya başladım ama tabi kısmet
Sakinden kasıt gaz pedalının altında kırılmaya hazır yumurta varmış gibi pedala ani yüklenmelerden kaçınarak aracı fazla ivmelendirmeden 2000-2500 devirlerde olabildiğince gazsız sürüş modunda ilerlemek olabilir mi acaba? Bizim trafik akışımıza pek uygun olmayan bu sürüş tekniği yoldaki "sert" şoförlerimiz tarafından tacizlere maruz kalmanıza sebep olsada; rahat olun bir wk varsa altınızda gaza basınca kaputun içinden çıkan güç size güven verir.
Om642 hacmindeki motorda 8.0lt yakıt çok iyimser bir rakam ve çok zordur. Kırşehir-Kayseri arası
80km/saat hızda 8.5lt yi gördüm ama yol uzadıkça uzadı. Ortalamada 10lt sarfiyatı göze almak gerekir fazlaca dur kalk yaparsan 12.5lt, düzce ankara arası otobanda 20dk boyunca 220km/saat hızla 18.5lt yi yutar.

kesinlikle doğru. sabit hızda pasiflora içmiş gibi bir sürüş tekniğinden bahsediyorum. aracın tork değerleri ve vites oranları 100 km gibi süratlerde birçok kez 8.2 litreye kadar düşen değerleri görmemi sağladı. sadece bir kez o da yinelenememiş şekilde, 2010 senesinde araç yeniyken bursadan bodruma giderken, bafa gölünün oraya geldiğimde ortalama tüketim o kadar yol için 7.6 litre gösteriyordu. yani onu saymayın.

benim genel olarak kullanım sitilimde uzun yolda ankaradan bodruma giderken, yada ankaradan bursaya giderken, yolun dağ tepe geçişi görene kada rolan kısımlarında , mesela ankaradan bursaya giderken mezitler dağ geçişinde yada bodruma giderken denizliye kadar ki görece düz olan yol koşullarında, defalarca 8 litreye yakın değerlerle seyahat ettim.Aynı yolda bizim hanım sabırsızlık edip hızlandığında 9 litre civarına çıkıyor hemen.

tacizlere kulak asmadıysakta efendiliğimizden zaten. :smiley: şaşırtıcı derecede çabuk ara hızlanması olan bir araçtır bu arada.

kesinlikle doğru. sabit hızda pasiflora içmiş gibi bir sürüş tekniğinden bahsediyorum. aracın tork değerleri ve vites oranları 100 km gibi süratlerde birçok kez 8.2 litreye kadar düşen değerleri görmemi sağladı. sadece bir kez o da yinelenememiş şekilde, 2010 senesinde araç yeniyken bursadan bodruma giderken, bafa gölünün oraya geldiğimde ortalama tüketim o kadar yol için 7.6 litre gösteriyordu. yani onu saymayın.

benim genel olarak kullanım sitilimde uzun yolda ankaradan bodruma giderken, yada ankaradan bursaya giderken, yolun dağ tepe geçişi görene kada rolan kısımlarında , mesela ankaradan bursaya giderken mezitler dağ geçişinde yada bodruma giderken denizliye kadar ki görece düz olan yol koşullarında, defalarca 8 litreye yakın değerlerle seyahat ettim.Aynı yolda bizim hanım sabırsızlık edip hızlandığında 9 litre civarına çıkıyor hemen.

tacizlere kulak asmadıysakta efendiliğimizden zaten. :smiley: şaşırtıcı derecede çabuk ara hızlanması olan bir araçtır bu arada.

220 km vs ise sürdürülebilir değil bence. tehlikeli. 190 maks bana göre.

190 km nin üzerindeki süratler bence WK için sürdürülebilir değil eğer araç alçaltılabilir özeliklte değilse. risk teşkil ediyor. frenler çok zayıf kalıyor yüksek süratlerde.

140 150 ile 11-12 litre arası yakar.

Selamlar, bende bir wk ile aranıza yeni katıldım, bu forum da ve diğer sitelerde wk ile ilgili pek fazla konu bulamadım, ya kullanıcı sayısı az yada wk kullanıcıları forumlara pek aşina değiller. Genel bilgiler 4.7 ve 5.2 etrafında dönüyor gibi geldi, neyse bende sizlere bir selam veriyim dedim.

Selamlar, bende bir wk ile aranıza yeni katıldım, bu forum da ve diğer sitelerde wk ile ilgili pek fazla konu bulamadım, ya kullanıcı sayısı az yada wk kullanıcıları forumlara pek aşina değiller. Genel bilgiler 4.7 ve 5.2 etrafında dönüyor gibi geldi, neyse bende sizlere bir selam veriyim dedim.
hoş geldiniz, aracını hayırlı olsun, sizin de görüşlerinizi bekliyoruz

Hoşgeldiniz.

190 km nin üzerindeki süratler bence WK için sürdürülebilir değil eğer araç alçaltılabilir özeliklte değilse. risk teşkil ediyor. frenler çok zayıf kalıyor yüksek süratlerde.
2.1 tonluk makinayı 200km hızda kullanmak elbette riskli fakat bu ağırlıkta böylesi boyutlarda bir araç alıp asfaltta bu hızlara çıkabilmeniz için en az 150bin liraya alacağınız alternatif markalarında frenlemesi riskli olacaktır. Nerdeyse yarı fiyatına alabileceğiz wk asfaltta istediğiniz gücü veriyor. Fiyat / performans olarak daha iyisi yok kanaatimce. Genel anlamda yavaşlamıyor diye bir sıkıntınız varsa balataların markasını kontrol etmenizi öneririm. Başıma geldiği için söylüyorum piyasada satılan balataların çoğu fazlaca sert. Bir dönem bayağı kafaya takmıştım en son bir marka önerdiler değiştirince çok farketti.

Hoş bulduk, ben henüz aracı sadece aldığım gün kullanabildim, bakalım hafta sonu fırsat olursa bir dolşıcaz,bu arada aldığımda aracı yaklaşık 30 km yol geldım, frenlerı kullandığım binek araca kıyasla çok dah iyi gibi geldi,gerçi ilk heyecan gözlemleri yanıltabilir her zaman, bu arada sizinde kullanıp memnun olduğunuz balataların markasını yazarsanız seviniriz, arşivlere geçsin ihtiyacı olan alsın kullansın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR