Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,339
Ynt: Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım

Açıkçası benim gözüme çarpmadı ama yanyana koyucam fırsatını bulursam . 2" getli araç olsa olsa Alp tir :smiley: . Teknik dökümana yanstmadan yükseklik arttıracaklarına da ihtimal veremiyorum malum yükseklik hassas bir denge . İlginç bir durum vesselam . Araç alçalması değilde , helezon yılların etkisiyle çökmüş olabilir bir miktar kasada ağır . Neyse sonuçta ben teknik olarak yükseklik farkına yada büyük değişkiliklere rastlamadım . Ama yükseklik konusunda fark var ölçtüm diyorsun , ben ölçmediğim için birşey diyemiyorum :smiley: Bir araç bulup ölçünce yazarım ;)

Aslında bir konu başlığı açıp arkadaşlara ölçü sorsak gereksiz mi olur ?

Birde şimdi farkettim bu başlık yanlış yerde yav , ilanlarda tartışıyoruz :D

Selamlar ...

Etiketler

ssbman' Alıntı:
95-96 arasındaki farkları çok tartışıldı forumda . Bu ara sürekli okumaya başladım forumda çok fark var ikisi arasında diye .

Dışarda ufak bir makyaj ve göğüs-döşeme değişiklikleri yapıldı .Sunroof daha sık rastlanıyor .Koltuk ısıtması var . Jantlar 16 . Bunlar gibi aksesuar değişiklikleri dışında ne motor açısından ne mekanik açısından bir değişiklik yoktur arkadaşlar . Kişisel beğeniye göre iki tip arasında seçim yapılabilir . Bunlar dışında önceki versiyona göre mekanik yada elektronik varolan ve çözülen - geliştirilen bir sorun da yoktur . En azından benim benim bildiğim . Var ise öğrenmekten de mutluluk duyarım tabi ki ...

Birde Arka diff 96 öncesinde dana35 iken 96 sonrasında dana44 kullanılmıştır . Yalnız 96 ve sonrasında kullanılan Dana 44 bildiğimiz wagoneer D44 ü değildir Daha zayıftır alimünyum houseing kullanılmıştır . Bu arada Düzgün kullanılan Standart dana 35 offroad şartlarında büyük lastikle bile sorun çıkarmamaktadır .Yurtdışında , Sert offroad yapacak araçlar genelde Wagoneerdeki gibi Dana 44 ler ile değişim yapmaktadır .

Saygılar ...

Sevgili Barış, bahsettiğin ufak değişikliklerin yanında, 96 ve sonrasının en önemli farkları,

1. aktarma şanzmanı(Transfer case) değişti,
2. Sis lambaları eklendi,
3. Yolcu koltuğuna Airbag eklendi.

Ha, bunlar sonradan aklıma geldi, bunlar da çok önemli:

4. Sunroof
5. Açılır arka cam

Doğrudur kerem hocam .

NP249 - NV249 ile değişti . Konu ZJ olunca Ben direk Selec-Traka odaklandığımdan atlamışım .

Saygılar , selamlar ...

Tüm cevaplar ve aydınlatıcı yanıtlar için herkkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Ben fikrimi değiştirip 96 ve sonrası modellere bakmaya karar verdim.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler