merhabalar.
arkadaşımın 4x4 sangyung aracıyla karlı dik bir zeminden aracı n ön kısmını biraz aşağı saldık.dahası ineceğimiz yerden çıkamama korkusuyla deneme maksatlı yaptık.iyide yapmışız.4L konumunda aracın tepkilerine baktığımızda önlerin patinajda olmasına rağmen arka tekerleklerde erhangi bir dönme gözlemleyemedik daha 6 aylık bir araç olup sorunlu olduğunu zannetmiyorum.yani benim anladığım kadarıyla önler bloke olduğunda arka tekerleklerde hareket gözükmediğidir.çekiş özelliği ile zaten kıyaslanamaz bile.bir tecrubemizide anlatayım.otluk bir arazide gezerken arıza uyarısı verdi.servisine gittğiğmizde alttan bazı kabloların koptuğu söylendi biz buna çok şaşırdık.ne yani bu araç sürekli kablo koparmaya devammı edecek diye sorduğumuzda ,aldığımız yanıt bizi hem güldürdü hemde düşündürdü.araziye girerseniz bu tür arızaların oluşması devam eder denildi.ne yani 4x4 aracının amacı nedirki?veya size ben eniyisi şöyle sorayım.4x4 almaktaki amacınızı buna göre düşünün kriterlerinizi ona göre belirleyin.sangyung emsallerine bakaraktan parasına göre kaliteli
bir 4x4 kamyonetir.arazi aracı hiç değildir.