grand vitara simit lpg uygulması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,094

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
arkadaşlar grand vitaralara simit lpg takılabiliyormu?
honda crv lere simit tüp takılabiliyor. aynı şekilde vitaralarada bunu uygulayabilirmiyiz.
yoksa bagaj diye bir şey kalmıyor.

Etiketler

Ynt: grand vitara simit lpg uygulması

cevabınız için çok teşekkür ederim.
eğer aracınızın bagajını dolu kullanan biriyseniz simit tüp ten başka bir alternatifiniz yok zaten.
suzukilerde bunun olmaması çok kötü bir durum.
bu aralar bir arazi aracı alacağım.
subaru forester nissan xtrail tarzı bakınırken suzukilerde hoşuma gitmişti ama bu simit tüp olayı bitirdi :(

simit lpg uygulması>>istepne lastiğin yuvasına olur.. ;) vitaraların alayında arka bagaj kapısında dışarıda istepne lastik..
benzin deposu yanına takan varmış bazı araclarda alt kısma ..ama artık olmuyormuş sanırım..

sag arkaya dikine 40 lt lik depo en uygunu ..lpg istasyonu artık her yerde var o da en az 250 km kadar gidiyor..
tek sıkıntı andoluda gezerken ufak kaza kasaba türü yerlerde lpg olmayabiliyor..merkeze dogru gidincede bulunuyor.. :smiley:

crv lerde istepne bagajda olmasına rağmen içerde bir istepnelik daha boşluk bırakmışlar. suzikileride böyle düşünmüştüm. bagajda lpg tankı olduğunda bagaj bitiyor. ister dik ister yatay olsun çok alan kaybediyorsunuz.
benzin deposunun yanına koyuyorlarmış alta yerden 25 cm yüksek olunca problem çıkmıyormuş. ne derece doğru bilmiyorum ama yaptıran varmı hiç?

Merhaba cok degerli forum uyeleri. Ismim Ali foruma yeni uye oldum. Konu cok eski olmakla beraber tankin bagajda kapladigi yer sorunsali guncelligini korumakta. sahibi oldugum 2006 model 5kapi grand vitara aracimin bagajindaki lpg tankindan ziyadesiyle rahatsiz olmam hasebiyle nette arama yaparken yurtdisi bir sitede egzoz sisteminde degisiklik yapilarak uygulanan alttan tank uygulamasina rastladim. Acaba ulkemizde bu sekilde bir degisiklige mevzuat izin vermektemidir bilemiyorum ancak sizlerle paylasmak istedim. Saygılarımla

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...GTDuI3ZjjXzRhQTKRcqYDLFuGPFp3Wr1vkshTjyN91_Yy
images

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.