KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
efe abi çok kıskandım şimdi seni..Helal olsun abi yola devam hedef ağrı dağı... İnşallah senin katıldığın etkinliklere bizde katılabiliriz...KAtılacağın etkinlikleri bize de haber verişrsen sevinirim... Birde kendi yaptığımız etkinlikleri tekrarlayalım jütfen ... Efe abi bir etkinlik planlada deneyimlerini orda bizle paylaş... iki hafta sonra bir etkinlik yapalım özledim yav....
Ertürk,
Teşekkür ederim. En kısa sürede bir etkinlik planlayalım dediğin gibi. Ben de çok isterim. iki hafta sonra olabilir. Murat' ın durumunu bi öğreneyim. Bakalım katılabilecek mi?
Selamlar
Efe abi ve mustafa abi ikinizi de tebrik ederim. Çok güzel bir tırmanış olmuş. efe abi özellikle cesaretinden ötürü de tebrik ederim. Video da harika, orda olmak mümkün olsaydı keşke..Başarılı tırmanışlarınızın devamını dilerim. Eminim bu azim, istek ve kararlılıkla çok yakında Ağrı'yı da tırmanırsınız.
SELAMLAR
Efe abi ve mustafa abi ikinizi de tebrik ederim. Çok güzel bir tırmanış olmuş. efe abi özellikle cesaretinden ötürü de tebrik ederim. Video da harika, orda olmak mümkün olsaydı keşke..Başarılı tırmanışlarınızın devamını dilerim. Eminim bu azim, istek ve kararlılıkla çok yakında Ağrı'yı da tırmanırsınız.
SELAMLAR
Hasandağı tırmanışında hocamız tarafından çekilen fotoğraflar elime ulaştı bugün. Fotoğraflara bakınca tırmanışın her saniyesini bir kez daha heyecanla ve mutlulukla hatırladım. Sizlerin beğenisine sunuyorum. Explorer'dan hocamız Ertuğrul Melikoğlu'na bir kez daha teşekkür eder, bir sonraki etkinliği iple çektiğimi ifade etmek isterim
Efe bey yeni yeni unutmaya başlamıştım.Nerden koydun bu resimleri.Yine yaramı deştin valla.Akıllardan silinmeyecek kareler.Seneye ilk hedefimiz Hasan Dağı Zirvesi