Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,489
Ynt: Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

efe abi çok kıskandım şimdi seni..Helal olsun abi yola devam hedef ağrı dağı... İnşallah senin katıldığın etkinliklere bizde katılabiliriz...KAtılacağın etkinlikleri bize de haber verişrsen sevinirim... Birde kendi yaptığımız etkinlikleri tekrarlayalım jütfen ... Efe abi bir etkinlik planlada deneyimlerini orda bizle paylaş... iki hafta sonra bir etkinlik yapalım özledim yav....

Etiketler

Ertürk,
Teşekkür ederim. En kısa sürede bir etkinlik planlayalım dediğin gibi. Ben de çok isterim. iki hafta sonra olabilir. Murat' ın durumunu bi öğreneyim. Bakalım katılabilecek mi?
Selamlar

Efe abi ve mustafa abi ikinizi de tebrik ederim. Çok güzel bir tırmanış olmuş. efe abi özellikle cesaretinden ötürü de tebrik ederim. Video da harika, orda olmak mümkün olsaydı keşke..Başarılı tırmanışlarınızın devamını dilerim. Eminim bu azim, istek ve kararlılıkla çok yakında Ağrı'yı da tırmanırsınız.
SELAMLAR

Selda,
Teşekkür ederiz. Seni de aramızda görmek isteriz.
Selamlar

Hasandağı tırmanışında hocamız tarafından çekilen fotoğraflar elime ulaştı bugün. Fotoğraflara bakınca tırmanışın her saniyesini bir kez daha heyecanla ve mutlulukla hatırladım. Sizlerin beğenisine sunuyorum. Explorer'dan hocamız Ertuğrul Melikoğlu'na bir kez daha teşekkür eder, bir sonraki etkinliği iple çektiğimi ifade etmek isterim

Kamp atıyoruz

Ertuğrul hocamız

Ve tırmanış....

Gölgelerimiz bizi izliyor.......

Devam ediyoruz...

Bundan sonrasında ben maalesef yokum. Gücüm kalmadığından yol yakınken (850 metre irtifa ineceğim!!!) dönüşe geçtim.

Bunlar da Özcan arkadaşımın vizöründen

Ve yeniden kamp yeri

Bu tırmanışta gerçekten çok şey öğrendim. Antrenmanlara ara vermeden devam ediyorum. Bir sonraki tırmanışta görüşmek üzere..

Efe bey her şey çok güzel ahenk ve disiplin içinde 10 numara başarılarınızın devamını diliyorum.

Efe bey yeni yeni unutmaya başlamıştım.Nerden koydun bu resimleri.Yine yaramı deştin valla.Akıllardan silinmeyecek kareler.Seneye ilk hedefimiz Hasan Dağı Zirvesi

seneye inşallah hep beraber yapacağız bu tırmanışı

Murat Sen gerçi eğitime gideceksin. Fakat 19 Mayıs'ta Niğde Aladağlar programı var. 4 gün. Biz oraya katılacağız inşallah. Sen düşünür müsün?

Selamlar
Efe