2012 ye veda gezisi niteliğinde olan bu gezide buluşmak dileğiyle.
Buluşma yeri: İskenderun MİGROS
Buluşma saati: 9:00
Manzara Bilgileri: güneydoğu istikametinde Amik Ovası (şimdi Amik Gölü), kuzeybatı istikametinde İskenderum Körfezi
Maksimum rakım ; 1370m
Yol Bilgileri:
20 km Asfalt
10 km Köy Yolu
15 km Orman Yolu
3 km Çok Bozuk Yol
100 m Çok Çok Bozuk Yol
50 m YOL YOK (Off-Road) (Alternatiflerimiz her zaman ki gibi mevcut)
Offroad manifestomuza uyan tüm doğaseverlere açıktır.
Yol yok ve çok çok bozuk yol kavramlarına bi açıklık getirelim de her seferinde sormayalım
yol yok derken duvarmı var orda ne var nasıl geçiliyor ordan
yerden 25 cm yükseklik yeterli olurmu?
resim varmı
mossin sana yanıt oarak foto gönderiyorum çok çok bozuk olan yol burası tabi geçen sene bu haldeydi bu sene nasıl bilmiyoruz:-(
yol yok kısmına gelince orası belli değil sadece yol yok orman içinden de geçebiliriz taşların üzerinden de geçebiliriz...umarım açıklyıcı olmuştur . bu arada 25 cm yükseklik kurtarırmı bilemeyiz belki bizim araçların geçmeyeceği yerler bile olabilir...
Yol yok ve çok çok bozuk yol kavramlarına bi açıklık getirelim de her seferinde sormayalım
yol yok derken duvarmı var orda ne var nasıl geçiliyor ordan
yerden 25 cm yükseklik yeterli olurmu?
resim varmı
Belki gereğinden fazla abartıyorumdur. En son geçen yıl gittiğimiz bir yol. 1 km yi hiç görmedim. Fotoğraftaki kırmızı alan ise hiç görmemekle beraber, orman içinden katırla gidilen bir yol var olduğunu duydum sadece. Belki çok kolay geçilebilir ama kötüye göre hazır olmak doğru olur.
Belki gereğinden fazla abartıyorumdur. En son geçen yıl gittiğimiz bir yol. 1 km yi hiç görmedim. Fotoğraftaki kırmızı alan ise hiç görmemekle beraber, orman içinden katırla gidilen bir yol var olduğunu duydum sadece. Belki çok kolay geçilebilir ama kötüye göre hazır olmak doğru olur.
1. Menderes ŞEREFLİŞAN (LR S3) 5353016264
2. Ahmet MERCAN (Galloper) 5364645483 ( bir mani çıkmazsa tabi
3. Tufan (Subaru Forester) 0506 9465497
4. Ahmet Metin YILDIRIM (dodge 100s) 5353224817
Yalnız bizim eski ekipten ses yok nerdesiniz yahya hocam nerdesiniz nevzat hocam o jipler eskir ha paslanir kullanmazsaniz
1. Menderes ŞEREFLİŞAN (LR S3) 5353016264
2. Ahmet MERCAN (Galloper) 5364645483 ( bir mani çıkmazsa tabi
3. Tufan (Subaru Forester) 0506 9465497
4. Ahmet Metin YILDIRIM (dodge 100s) 5353224817
Yalnız bizim eski ekipten ses yok nerdesiniz yahya hocam nerdesiniz nevzat hocam o jipler eskir ha paslanir kullanmazsaniz
Metinim duyanda zanneder ki unuttuk dağları. geçen gelemeyişimiz Kafdağı Doğa Topluluğunun yürüyüşüne denk gelmesiydi. tabii bazen balığa da denk geliyor ;D
Umarım bir aksilik olmaz!!!