HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mesut hoca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,745

mesut hoca

Kamp I
Yer
eskişehir
17.06.2012 tarihinde memleketim olan kütahya ,oradanda köyüm olan akoluk köyüne oradanda orman yolundan eskişehirin ilçesi olan seyitgazi ilçesine , ve son durak eskişehir .Bu mesafe yaklaşık 220-230 km civarı bir gezi oldu.bu gezileri yapıyorum ve hayallerimi gerçekleştiriyorum.
saat 08:00 yola çıktım.

yollardan resimler

karşıda görünen porsuk barajı

kütahya göründü

ne olu ne olmaz diye depoyu dolduru yorum

images
upload photo

yol üzeri avm de biraz dinlendikten sonra yola devam ediyorum

kütahya organize sanayii

köyüme giderken başka köylerdende geçiyorum

images

su okadar soğuk'ki anlatamam, ve çok gür akıyor.

buralarda küçük sulama göletleride var.

köyümün güzel yolları

burası kaynarca göleti, burada çok balık var, bikeresinde babamla buradan çok balık yakaladık.

picture hosting

burasıda benim küçük köyüm-topu topu 60 hane tamamına yakını ihtiyarlardan oluşuyor..

rahmetli dedemin evi, amcam tadilat yaptırıyor.

upload

benim kara aslanım nasıl duruyor ama!!!

burasıda köyün harmanyeri ve çeşmesi

orman yolundan eskişehire doğru yol almaya başlıyorum.

yollar toprak stabilize yol, aşağı yukarı 20-25 km kadar.

free image hosting

ormancılar kesim yapıyor.
online photo sharing

benim demir atım ve gerçek atlar

ormanın içinde böyle yol , hayret ediyorum .çünki ben bu yoldan ilk defa geçerek eskişehire gidiyorum.

karşıda görünen maden kırka eti bor tesisleri . bu yolu onlar kullanıyormuş

eskişehire 70 km kalmış.

burasıda eskişehir afyonkarahisar yolu üzerinde çatören sulama barajı.

photo hosting

ve seyitgazi

tepede görünen yer seyit battal gazi nin türbesi

türbede restore çalışması varmış mezarı ziyaret edemiyorum.

image ru

seyitgazi ilçesi tepeden görünüm

ve eskişehirdeyim karnım çok acıktı .evde kimse yok . bu gezide burada bitti .hepinize saygılar

image ru

Etiketler
Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

Yüklediğiniz 5 konunun 5 ine de baktım. Hepsi de çok güzel maşallah Mesut Bey.Bol gezmeler :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

jonkro' Alıntı:
Yüklediğiniz 5 konunun 5 ine de baktım. Hepsi de çok güzel maşallah Mesut Bey.Bol gezmeler :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
teşekkür ederim arkadaşım ,ben bu gezme işine yeni başladım,şimdilik bunlar kısa mesafe gezileri ama bu yaz ilk uzun mesafeli gezime çıkacağım,bu gezi 1200-1500 km mesafeli olacak,ayrıca ilginiz için teşekkür ederim...

Bu geziyi incelerken kendi memleketimin ormanlarla ve dağlarla kaplı kıvrak yolları geldi aklıma ve baya bi heyecanlandım...
Amatör tatlı su balıkcısıyım "çok balık var" dediğiniz gölette hangi tür balıklar var öğrenebilirimiyim...

ceken_bilir' Alıntı:
Bu geziyi incelerken kendi memleketimin ormanlarla ve dağlarla kaplı kıvrak yolları geldi aklıma ve baya bi heyecanlandım...
Amatör tatlı su balıkcısıyım "çok balık var" dediğiniz gölette hangi tür balıklar var öğrenebilirimiyim...
arkadaşım genelde sarı sazan ve aynalı sazan birde gümüş balığı çıkıyor baharda ,ilgin için de sana teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR