mesut hoca
Kamp I
Merhaba arkadaşlar bu geziye çıkmamın sebebi lastiklerimi yani aldım .yeni lastiğin üzerinde ince bir madde varmış mum gibi bir şeymiş ,bana söylenen o mum gibi maddenin lastik üzerinden silinesiye kadarkadar dikkatli kullanmam gerektiği söylendi , bunu fırsat bilip çıktım yollara istikametim şehre 40-50 km mesafede bulunan porsuk barajı idi . porsuk barajı eskişehirin kullanma suyu ihtiyacını giderir, ve sulama amaçlı bir barajdır. 

Gökçekısık köyü mağaraları
image hosting sites
Arap dede türbesi, içerisindeki muhterem zaat kim bilmiyorum bir Fatiha okuyup yola devam ediyorum
upload
Eskişehir Kütahya demir yolu
Sis lambalarımı kendim yaptım, bu balıkçıların kafalarına taktığı led lambalardan.
Porsuk çayından resimler
Gezmek çok güzel ,hele doğada olmak dahada güzel. insanda sıkıntı sıtres kalmıyor.
image sharing
Porsuk barajı göründü
Manzara güzel, değimli?
image ru
Barajın güvenlik görevlisinin yardımcısı
picture sharing
Kanımız,canımız güzel bayrağımız, selam olsun sana
Baraj bentinin üzerinden göründüğü gibi değilmiş, suyun tahliyesi bayağı kuvvetli çıkıyormuş
Benim vefalı yol arkadaşım, seninle daha ne yollar gideceğiz…
Hayat gezince güzel.
pic hosting
Motorum ve benim gölgelerimizle sizlere veda ediyorum . kazasız sürüşler diliyorum…..
upload

Gökçekısık köyü mağaraları
image hosting sites
Arap dede türbesi, içerisindeki muhterem zaat kim bilmiyorum bir Fatiha okuyup yola devam ediyorum
upload
Eskişehir Kütahya demir yolu
Sis lambalarımı kendim yaptım, bu balıkçıların kafalarına taktığı led lambalardan.
Porsuk çayından resimler
Gezmek çok güzel ,hele doğada olmak dahada güzel. insanda sıkıntı sıtres kalmıyor.
image sharing
Porsuk barajı göründü
Manzara güzel, değimli?
image ru
Barajın güvenlik görevlisinin yardımcısı
picture sharing
Kanımız,canımız güzel bayrağımız, selam olsun sana
Baraj bentinin üzerinden göründüğü gibi değilmiş, suyun tahliyesi bayağı kuvvetli çıkıyormuş
Benim vefalı yol arkadaşım, seninle daha ne yollar gideceğiz…
Hayat gezince güzel.
pic hosting
Motorum ve benim gölgelerimizle sizlere veda ediyorum . kazasız sürüşler diliyorum…..
upload