Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...
Öncelikle Teşekkür Ederim,
duman' Alıntı:
dostum sen kumbarayı kır ve macera arama
Ben maceraya atılabilmek için kumbarayı kıracaktım. Macera aramasam kumbara kırmam, biriktiririm, çoooooooooooooooookkkkkkkkkk olunca kendi 95 GC' mi satar size veya beatrixe teklif veririm

Dost samimiyetinize sevindim. Sizde benim dostumsunuz. Bende çeki kancaları var, sizde vinç var mı?Dostuz ya!
duman' Alıntı:
piyasada satılan yarım kapalı ön difrensiyel korumayı al ve yapmalarıyla uğraşma.yapma işin ülkemizde oturması için ustaları 5 sene daha araziye sokmalıyız.sanayiye gittiğinizde ustalarınıza sorun bakalım kaçı arazide yol almışta size fikir veriyor.en azından anlatmak istediğim halden anlayan usta bulursan yaptır.paranı boşa harcama sonuç alamazsın.
Ustalar konusunda haklısınız. 16 yıldır sanayiden çıkmam, değişen hiç bişey yok.
Bu resimlerini koyduğum koruma piyasada felan yok. Piyasanında, ustalarında böyle bişeyden haberi yok, elli kişiye sordum Ankara' da. Bana o, seviye kontrol çubuklu ARB' den bile bahsetmediler. Bu sitedeki bi Ankaralı arkadaşta aynı korumaları düşünüp, taşınıyor. Onun eklediği konudan aldım fotoları. Bu arkadaşta yabancı bi siteden almış anladığım kadarıyla resimleri. Bende istiyorum yazmış zaten o da buraya. Buradaki usatalar, öne , depoya bide aktarma kutusuna koruma var. Başka bişi yok, gerek te yok diyorlar. Bu üçü bende tamam zaten. Bu bahsi geçen mal oldukça kolay. kafası çalışan, bu konunun aslı olan usta gibileri yapar bunu. Maliyetli olduğunuda zannetmiyorum. Tam korumayıda ben uydurdum, kafamda geliştirdim. Siz usta bulursan yaptır diyorsunuzda, burada usta yok. Sizde "ben yaptırırım demişsiniz" önceki cevaplarınızda, fiyat bekliyordum ben sizden oysaki. Üzüldüm şimdi, siz ben yaptırırım size diyince sevinmiştim. Tekrar etmek isterim, usta konusunda ben sizini eleştirini elli kere tecrübe ettim zaten, sonuna kadar katılıyorum size, İstanbul bi umuttu benim için.... O tam arb kapakta pahalıdır, gerek yok o kadar harcamaya bu kapağa....
[/quote]